nereye alıyorsunuz daha nereye kadr.......bu dow efendi herkesi bütün kurumları batıracak.....
nereye alıyorsunuz daha nereye kadr.......bu dow efendi herkesi bütün kurumları batıracak.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
şimdi arkadaşlar, bu yeni metodumla fazlaca bir stres olmadan, yarım günde 2/10 kontratla 900 puvan aldım, konuştuğum gibide flatta kaldım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bende alammı 500 puvanı diye hindi gibi düşünüyorum.....emme marjım var büyük ihtimal geceye bırakacagım pozu....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
aha ha kar 700 puvan oldu alammı yav....
seans da eğer başındaysam pcnin, ilk defa ne olacak bitecek yok, 20 lik düşünüyordum ama 5 de çok iyi gitti, exper bunu sürdürecem, bakalım getiri eğrimde artarsa kalıcı olurum bunda artık, para kazanmak çok önemli, morali sağlar, moralde başarıyı,.....
diğer tekniklerde çok iyi ama, o 1500-2000 ler yokmu, onlarla yıkıyorlar kaleleri,...bu yataydada, dikeydede, düşeydede okey, tek şart, pc başındaysan varsın yoksan yoksun,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cümleten iyi akşamlar,...
geceye 700 puvan karlan kısa pozda girdim ...sonumuz hayrolsun...yarın daha karlı veririz inşallah......
uşahlar yarın gapli açılışın gokusu adeta burnumun direğini sızlatii.
eğsi gapla açılırsak toparlaması zor olur. artı gaple açılırsak akabimdeki zaat veya devrisi gün 75i vururuz gibi gözükii.
şinci cörtçüler eğsi açılsın diye dua ederken lönkçüler artı gap ilen açılsın diye dua edecek.
dua etmeyen kim?
elbet pala dua etmii. çünki o açılışın ne yöne olceğini zaten bilii.
grafiklere baktınnı. bütün teknikçiler full cört gireceği ve yeminnen yarın düşeriz deyeceği cinsten bir gün olmuş. takas da eyle diyii. cümle alem cörte yatmış.
bizim kasap osman bile geceye tek kontrat cörtlen girmiş.
teknik düşecek diyi yemin edii uşahlar. emme pala kılını gıpırdatmadıı gibin bütün teknikçilere cört dağıtmış. hepsini lönkleyerek.
bu pala çokmı eyi bi herif? bilemiyem.
bilemiyem uşahlar ah ben bilemiyem. ben bu poku bilemiyem.
bi bilen annatsın ben okuyem.
heyırlı ağşamlar uşahlar.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
sn.gandi acil şifalar dilerim... geçmiş olsun..
sn. gandi geçmiş olsun
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri