heey biz nisan vadedeyik vade sonu gayri yarın felam yeni vadeye gecem bavri
astet ergen napor gı
heey biz nisan vadedeyik vade sonu gayri yarın felam yeni vadeye gecem bavri
astet ergen napor gı
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ver gazı ver gazı,el Nuuuri.....ver gidelim uzaya...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
üüwww...700 yukarı..1500 aşağı....şimdii..ww
yüksek dereceli müsterihsel ... kısa devam .. arkaya yaslandım .. pela güzel hareketler .. yap bakalım .. ehuehueşelale şelale .. şelale şelale şelale ...
2013,00
saatliklere bi sat gelmedi tekrar 73200 lere gelirsek saatlikler sata geçer
asıl bayram bize ondan sonra başlar.O zaman arkaya yaşlanabiliriz
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kapattım 425 leri 325 te 100 point aldım uehueheu tırtıkcı gunlerım geldı aklıma![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
şşşş selçuklu; selpatros v.1 napıyo patron![]()
al veriyodu nerdeyse ama vermedi satta . üvvv
![]()
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri