mentalray de siboba katıldı
![]()
mentalray de siboba katıldı
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
apsd - 5000 fena poz kapandı maşşallah
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ve 325 bı long daha...ortalamam..650...
--Eksiklik Kendi Özümde--
73300 den sisteme uzun kapat geldi..flat..kısa yok..
Astet ergen napayor ?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
geldim yo yo şo de .. zisd 74500 kısa devam ... projeksyon belli ... şelale .. .uzun zamandır şelale yazmıyordum .... şelale şelale şelale şelale şelale .... şelale şelale ... 9 oldu yetmez .. şelale şelale şelale ..şelale .. 13 oldu yeter bence abartmaya gerek yok .. şelale ahanda 14 .. .ehuehue![]()
2013,00
selçuklum,kaçgınım,
Bidahada arthuru yalooz neyin bırakıp gitme,hakaret ediyürler.....üww
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
patron acil 50000 puan lazım...vw cc alacağım..eheuhuehuehuehuhe
Kargoda son durum üvv zor gelir bu ayvayı yidim eger bu 27 sıne kadder gelmezse 4 ay aranızda yokum gayri
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri