DAX gap'ini kapatıp tepti. Biz de açılış çubuğunun dibinden döndük, ancak gap'imizi kapatmadık... Eski bir Papua Yeni Gine atasözü der ki: Gap'in kapanıp kapanmadığı bir daytrader için günün en önemli bilgisidir...![]()
![]()
DAX gap'ini kapatıp tepti. Biz de açılış çubuğunun dibinden döndük, ancak gap'imizi kapatmadık... Eski bir Papua Yeni Gine atasözü der ki: Gap'in kapanıp kapanmadığı bir daytrader için günün en önemli bilgisidir...![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
şortçuların moral..psikoloji ..para vs...herşeyi gitti....
APS eksi 2000........şort kapattırma harekatı başarılı....ruhunu teslim etti garipler.
eee artık sıra kime geldi........şortçularda para bitti....MC saatine kadar dayanır dayanmaz
sonra sıra longçularda...biraz fazla semirmişler...bugün tam zamanı.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
fxci patron, iki sistemi birlikte kullanma olayını nasıl ayarladın abi?
İki ayrı hesap açtın da ikisinin sinyallerini ayrı hesaplarda mı kullanıyorsun? Yoksa tek hesapta birini diğerine destek olarak mı kullanıyorsun? Yani özellikle bugünki gibi biri long biri short verdiğinde ne yapıyorsun?
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Bozayım bu sekil bir OBO olabilir mi?..
O:74300-325
B:75200-75125
O:74650-75
Short yada Long,iste bütün mesele bu
satılmışlar konuşuyor.. kısalar aman dikkat....
MOODY'S BULGARISTAN'IN ARTAN ACIKLARINA RAGMEN NOT ARTIRIMI HALEN MUMKUN
-MATRIKS-
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
durum raporu..palanın elinde yüklü long pozisyon var....vadeye 7 gün kaldı..
cuma 23 nisan ..3 gün tatil...tam psikolojiye oynanır...kısada kalmak yürek ister.
pala vadeyi yukardan kapatmak istiyor..burası çok net...
kısa vadede 2.seans başlarına kadar piyasayı aşağı bırakmamalı...MC..lar yukardan
kapanmalı...sonrasında yedire yedire aşağı gelip.....longçuları kesmeli......
kesmeli ki bir gün sonra tekrar yukardan kapayacak..ertesi günü 23 nisan.tatil..
o zaman ikinci seans sırtındaki kene longçuları indirmeli...hazır semirdiler......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri