Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
mordak nerdesin.. bi balyoz indir petrol'ün kafasına.. üüwww
vob'da sabah gapı yiye yiye zırlamaya alıştık..yediğimiz naneye bak..
Halaa sakatta... 3420 lerin altına gereeekkkk.. O zaman petrol e de verirler muhtemel..
Oğuz sen nediyosun...
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
maliyeti yukarı çekmek için oil de 85.50 den bir part daha satış yaptım..
Allahım sana geliyorum...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
H4 göstergelerde feci uyumsuzluk var en az 82 ye inmesi lazım teknik olarak.. ona güvenerek habire satış yapıyorum.. ama iyice tırsmaya başladım cati..
dün 85.20 den bi verdim 84.90 dan bi verdim.. bugün de 85.50 den.. ortalamam çok aşağıda değil ama yüklüyüm.. panik ondan..![]()
aynen cerfi.. bende biras fazla açmışım.. elimden kaçmış..
korkudan hamile böceklere benzedim![]()
oil de hiç anaparamın 1/5 ini geçmezdim.. en fulum oydu.. şimdi ise neredeyse fule yakınım.. biraz nefes alacak yer açsam iyi olacak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri