475-500 ustu...usttukı yatay testere bandına gırer...kararı o vercek..ben beklıyorum..yap hamleni dostum...
475-500 ustu...usttukı yatay testere bandına gırer...kararı o vercek..ben beklıyorum..yap hamleni dostum...
--Eksiklik Kendi Özümde--
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
sibop long devam
mentalray long devam
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
450 kısa tekrardan .. 550 üstü istop .. sebebi alttaki kanalizasyon graftan dolayı ...
![]()
2013,00
gösterge çok hızlı toparlansada halen pozitif bölgeye geçebilmiş değil..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Matrikis 2.6.9 yükledim. Şu ana kadar tek fark edebildiğim yenilik ichi moku eklenmiş.. Ne jan janlı indikatörmüş bu ya.. Bi de ne halta yaradığını anlasaydım![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
Arigota gozaimas patron...
http://www.youtube.com/watch?v=Q3jVYe2AzLM
BOVESPA ile negatif ayrışıyoruz , hayırdır inşallah.. çin ve brezilya bizler için öncü gösterge alınabilir mi acep..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
günlük ve vade başı itibariyle pasta atabilecek bir hayırsever varmıdırtşkler
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Bu arada, ntv'de de gündüz yemek programı yapıyolar.Hayırdır inşallah![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri