EFG kobraları saldı , gözlerinin yaşına bakmayacak sanki.. piyasa günü artı kapatırsa teeey senın şaftına sövecem aga haberin olsun... yaptıgın numeroların bini bin para
EFG kobraları saldı , gözlerinin yaşına bakmayacak sanki.. piyasa günü artı kapatırsa teeey senın şaftına sövecem aga haberin olsun... yaptıgın numeroların bini bin para
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Ağalar sabah heyecana ve aşka gelip şortos ve hatat piramitos yapanları yemeye niyetli...
![]()
mentalray short devam
sibop gecici long emme 16.59 zamanında kesinleşcek gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Dow artı noluyo lemm üwwww,sıkıntı var patron ters bişeyler var ama hadi hayırlısı,imf cilere yunana gitmişken bize falan gelip anlaşma yapmasınlar üwww,paronoya oldu bende bu imf
çok normal hareketler.
uzun süredir bizim piyasayı bu kadar "mantıklı" hareket ediyor şekilde görmemiştim. hiçbir hinlik vesaire yok.
böyle bir gap down ile açtıktan sonra önce long'ları stoplattı. sonra dip avcılarını kesti.
sonra kalan long tutanlara umut yolculuğu yapıyor...
iştesel reklamı gibi...
gizel gizel...nays!...
hayranlık uyandırıcı. national geographic wild izliyorum sanki...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bence bizden para isteyecekler imf heyeti yunanistan icin , ben kendi adıma 10 tl borc veririm .. komsu komsudur sonucta , öksüzü var yetimi var ..
iste imf bizde para cok diye bizden isteyecekya millet elinde avucunda ne nakit varsa hisse senedine giriyo galiba.. heyete de diicek ki aman nakite sıkıstım hıc yok olsa ayıpsın.. şimdi hissede satılmaz kar etmedi daha diye.. bence böle böle![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bu pala denilen yaratığı Ali Perşembe..nin teknik analiz kursuna yazdırdım...
parasını cebimden ödedim......kardeşim trend kırıldı.....trend....
eğitim şart...öğrenmesi gerek.....
ya biz tekniği bırakacağız..ya bu teknik öğrenecek....
burası salı pazarı mı ulaa...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
helal olsun bu yollar sana dow....
--Eksiklik Kendi Özümde--
MENTALRAY 72400 yeresınden lönk oldu
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri