Mehlenin sarhoşu,sürekli madde made diyordu...
Dün madde madde dedim....
O bitti,şimdi açılım...açılım dedi....
İç iç Kuduuuur.....mari yi kendini kuduuuur...
http://video.mynet.com/albeymeta/Ic-...-Havasi/81866/
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
akşin lazım bana uykum geldi veya bir kahve ısmarlayan yok mu?
ulem ne tepişi ne anormali..senin elin vobda aklın oynaşta arkedaş yaa..otur bi gabarık overall yap ondan sonra oynaşırsın oynaşacağın, depişirsin depişeceğin kadar..dubra tepişka yani..
misal ben 200,000 puan kardayım ama 300,000 puana daha ihtiyacım var...
1adet Jaguar XT veya VW CC +Akyaka da dupleks yazlik + İstanbul Erenköy de 1 adet ev ve ömrümün sonuna kadar oluşacak işletim giderlerini karşılaaycak meblağ..hepsi kabaca 500,000 puan yapıyor...ehuheuheuh...üwwwwwww
nerdesin selpatros acil 300,000 puan lazım..üwww
şu anda tüm şirkete dağıtılan Atatürk orman çiftliği dondurmamı yemek üzere 5 dakika mola veriyorum.
500 puan tepecek de olsa umurum olmaz. bu keyfin pahası biçilemez.
siz yazın ben okurum ehuehuehu![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
72350 önemli bir diranç kısa vd de bakalım orayı kıracakmı..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
kendı satmış kendı almış meğersem hersey yakıt toplamak için mini mini bir oyunmuş yada öyle davranii hala aga.. zalım aga yaman aga...![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
anlaşıldı salmayacaklar asya bu haldeyken fıçırlar geberikken biz tutunmya devam ediyoz anlaşılan 78*** leri göstermeye kararlı amcalar..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
kardeşiniz trade yapıyor bugün o yüzden yazamıyorum ..
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri