Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sazan abi basacak fırçayı az sonra topic'i kirletiyorsunuz diye... Sen önce Multipass'ın formülünü bir yolla gerisini düşünürüz...
Fırça yememek için bu mesaja biraz içerik katayım:
Formüllerinizde DIS() geçiyorsa, bir de onun yerine PDI ve MDI'ı ayrı ayrı ele almayı deneyin. Formülünüze göre değişecek olmakla birlikte çoğu kullanım tarzında 1-2 bar önce sinyal verdirtebilirsiniz. Mesela DIS()>0 yerine "PDI()>DEMA(PDI()) AND MDI()<DEMA(MDI())" gibi ifadelerle daha iyi sonuçlar alıyorum şahsen...
Dopiğimi girletmeyiniz.![]()
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sazan 72.5'ün bugün ulaşılabilecek maksimum değer olduğunu düşünür.
72875 olabilir mi acep bay SAZAN..üww..sadece dopiği kirletti deme diye bir de graf yapıştırayım...senin fi tarihdeki mesajlarını re-view ettim de, gözden kaçırdığım bir iki hususu daha ekmeğe çevirdim sanırsam...hörmetler ve teşekkürler ...üwww..yalnız bir görüşünü ala nakite çeviremedim: SAT ve APK yı kolaylaştır demiştinya..ne edersem edeyim kolaylaştırılmamış halinin getirisni yaklaayamayor..üww
![]()
Öhhüm, zevgili Astatin
Evvet mesajıma bir kere daha baktımda , yanlış duşlara basmışım (hay allah!), 72 dogru, sonrasında 875 yazacağıma 500 yazmışım.![]()
İstersen kolaylaştırmayı volatality'tenin bir parçası yap. Volatality düşükse , kolay al-sat, volatality yüksekse zor al sat. (Bu yaklaşım yüksek zararlara dayanabilme iradesi gerektirir. Ama severim), Yada sistem getirisi düşme fakat karlı trade yüzdesi yükselme için yüksek volatality'de kolay al-sat. Volatality olarak ne kullanılabileceği önemli ama.
Daha fazlasını vermem, viremem.
Bir de okuyan arkadaşlarımıza balık vermek değilde, tutma hakkında bilgi versen süper olacak ama ümitsizim. (Bildiğinden eminim, paylaşma arzundan kuşkuluyum)
İnan bana verdikçe daha fazlasını alıyorsun. En azından ben aldım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri