lem az daha cık yukarıda basam cortu hadi yavrum üzme beni.....
lem az daha cık yukarıda basam cortu hadi yavrum üzme beni.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
72 ilk temas,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
tekrar fleto,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kacırdım kerizi.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Çok Uzman
ikinci seans...70 700 e inip....yoklama yapar bu usaglar....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Çok Uzman
saldırıyı sikayet edelim....gene geldi.....lütfen kimse bulaşmasın......
ha ha ha...ben hayatta bulaşmam...buna...yeminliyim...
sizlerin vicdanlarına bırakıyorum....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
senin gibi kuzu yalakalarına diyecek sözüm yok...edepli olsun...neyi şikeyet ediyorsun ahlaksız...
yazdığı mesajları gördün mü? utanmaz herif...
ben senin karına laf söyleyim mi ister misin?
yaladığın kuzu öyle yapıyor.alemin eşine utanmadan laf söylüyor...onun dilini alır münasip bir yerine sokarım.
senin gibi çoluk çocukla uğraşamam...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri