Hafta sonu boyunca kendini otomatik ayarlayan hareketli destek/direnç çizgileri üzerinde çalıştım. Daha çok işi var ama şimdilik geldiğim nokta bu mavi çizgi. 15'dk'lıkta 73.100, 60dk'lıkta 73.500'den geçiyor...
Hafta sonu boyunca kendini otomatik ayarlayan hareketli destek/direnç çizgileri üzerinde çalıştım. Daha çok işi var ama şimdilik geldiğim nokta bu mavi çizgi. 15'dk'lıkta 73.100, 60dk'lıkta 73.500'den geçiyor...
4ncü dalga için aşağıdaki hedef tahminim vardı... fibo aralığı 75.200/700 idi...ve banda giremeden döndü.... 70.600 sonrası dalga ile bu sefer bandın içinde muhtemel bir yeni tepe ile tüm trend bitebilir..
şahsi fikrim, trendin tepesinin 75.750 üzerinde olmayacağı....
Abi hele günlükteki durumu akıllara ziyan... Trend'leri güzel yakalıyor... Günlükte son 2 yıldır sırf buna göre oynasam ne kazanırmışım ama...Benim gibilerin aklı sonradan geliyor...
Benim için önemli olan hiçbir parametreyi manuel değiştirmeden her zaman dilimine ve her piyasaya uygun hareket etmesi... Daha çok geliştireceğim, birkaç fikir var kafamda ama Matriks'de programlamak kolay olmayacak. Metastock'daki PREV fonksiyonunun eksikliğini çok çekiyorum Matriks'de...![]()
baskı belli küskü belli bence .. üvv![]()
2013,00
4ncü dalga ile banda girmeyi başaramayan fiyatlar, düzeltme sonrası hamle ile bant içinde tüm trendi bitirmiş...
![]()
vadeli kanalizasyon .. üvvv
![]()
2013,00
Fiç ten taylanda maylanda not la ilgili açıklamalar geliyor..
Bu hafta aşağı görüyorum ama.. Ne olacağı belli olmaz..
Kısalara stop yazmakta fayda var.. Öyle bir şey olursa daha yukardan satış fırsatı olur..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
tuzaklarla dolu bir trend sonu.. kısa tutmak gerçekten zor..
banda girmeyişi..ardından gelen 75.125 feyk dalgası ve bugünkü açılış...
bu kadar alengirli hareketler çok uzun zamandır yoktu...
1 yıllık trendin sonu olabileceği hissi uyandırıyor...
hele bu feyk dalga..... son 1 yılda iki kez oluştu.. ilki ocak 2010...diğeri geçen hafta...
trend sırasında hiç yapmadılar... bu önemli..
71600 ün altı yok gibi geliyor sanki belkide halojenin dediği gibi iyi bir fakedir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri