Short nedeniyle py den şamar oğlanına dönmüş yoldaşım sorunu en iyi cevaplayacak ki elbette ki Larossıan abidir ama nacizane düşüncem şudur: py günlük ortalama 1000 puanlık dalgalanma yapıyor dersek 74200-1000=73200 civarına bir düşüş oradan bir tepkiyle yine şu C300 betonlu 73300 civarı kapanış bekliyorum. Ama bu beton çatlatılırsa EFG tarafından o zaman 72800 derim ve UMUT ederim.
Not:yaz geldi diye shortları erken giydik o yüzden taraflı yazabilirim
dün 225 den aldığım malı 950 den çarptı benden.. içerledim.. dursa idi kaptan.. yarın manitamı alır o parayla bi balık fasıl yapardım.. eyide olurdu..ölüm ben emiii.![]()
Py biraz daha ıkınırsa akşama çıkarır belki ha gayret.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
150den dönmeli yukarı şimdilik orayı kırarmı zor diyorum.bir yukarı daha yapar kırarsa daha sonraki denemede kırar diye düşünüyorum.Yazarken 325 olmuş yanlış anlaşılmasın diye düzeltiyim dedim 60 dk destek 150 de olduğundan ordan döner dedim.kısa vd de..
şu an ben düşmedim ki ayağım takıldı sendeledim diyor bize birazdan anlarız işin aslını
73000 civarına sel geliyormuş gibi mal yığıp duvar örüyorlar, bakalım ne olacak bence artık o duvarı yıkar bu şelale şelale şelale... (Sn.Selçuklu deyimiyle)
ha gayret yürü be kim tutar seni
çığ olsun her yer kâr olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri