Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
astepetro yemekten dönünce sistemin al verdiğini görür...050 den...şu an 025 den şortlarını kapatır ve 1/5 long açar
![]()
aaaa aaaa...bizim unlumito haklıymış yaww..zarf değil uçurtmaymış o....şimdi daha net...zarf scenario death....uçurtma senaryo live...45 derecelik açıyla yükselelim sayın boğa kardeşlerim
![]()
Vurun şu uçurtmayı........
http://www.videoizlesen.com/ucurtmay...nlar-izle.html
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
LAROS patrosun favori şarkısı TUAL-Tiryakinim Remix- PALAya
Her formasyonda,
Senin yüzünü görürüm,
Titriyor ellerim
Tiryakinim
Her günüm
Bir kor gibi yanar geçer
Her şortum bir yıl gibi uzun sürer
Son bir isteğim senden
Bir ralli daha deneyelim
Bunca ralliden sonra yine
Bu istek çok mu söyle
Çıldırtsanda seninim,
Yalvartsanda seninim
Tiryakinim, tiryakinim
74275 üstünde şortlar can yakabilir..indik destekli bir tobo mu ne
![]()
pela, süper iş yapıyorsun vallah.
15günden fazladır şortluyorsun.
gariban KY de şortluyo.
ama şorttan senden başka adam para kazanamıyo...
küfür mü etsem, tebrik mi etsem karar veremiyorum.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
1 hafta oldu poz açalı vay anasını ... geçen hafta cumadan 74625 short devam zisd vayyy ... rekor kıracam ...üvvvv... bugün işlem yapabilirim ama belki .. fncan kulpmu oldu ne halt oldu 15 dk ...![]()
2013,00
abi Allah da seni güldürsün. yine mi yukarı lafına valla çok güldüm.
patron, evet. hala bi yukarı var diyorum. düşüş sert olmazsa, işte o zaman acaba derim...
dünkü veriş hızlıydı ama 400 puanda 5-6 bin kontrat yıktılar.
o yüzden dedim ki, bu verişin şekli şemali başka...
kaldırıp kaldırıp vurmaları şortçular için iyidir...
sabır taşı çatladı evet ama aslında şortçular leyhine iş yapılıyor...
ama sorunun cevabı evet, hala yukarı potansiyel var abi...
sabah dedim mi bilmiyorum. msn'deki arkadaşlara dedim de, forumda dedim mi hatırlamıyorum.
74.200 üzerinde coşku ve daha önemlisi panik başlar...
emmeee, 73.550 altındaki günlük kapanış ayuları sevindirir...
tehlikeli sulardayık. kol kesmeyen adam kellesini koltuğuna alır...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şeyh Edebalı
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri