Sayfa 674/925 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
11090 sonuçtan 8.077 ile 8.088 arası

Konu: borsada...delikanlılar harman oluyur.....

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

bu arada topiğimize katılım az takip eden fazla, burada da - makas var, ilginç bir durum, bir çok nedeni olabilir,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada topiğimize katılım az takip eden fazla, burada da - makas var, ilginç bir durum, bir çok nedeni olabilir,....
    bizim algılarımızı dağıttı namısssızzz py, bize sıra gelmesini bekliyoruz şimdilik.

Üstelik bu işi siz hakkıyla yapıyorsunuz.

Ben kendi adıma birşeyler paylaşmak isterim ama bilgim iyi olsaydı bu durumda olmazdım

4. 4 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı ordi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim algılarımızı dağıttı namısssızzz py, bize sıra gelmesini bekliyoruz şimdilik.

Üstelik bu işi siz hakkıyla yapıyorsunuz.

Ben kendi adıma birşeyler paylaşmak isterim ama bilgim iyi olsaydı bu durumda olmazdım
    valla böyle kendime yazıyormuş gibi oluyorum, ne diyim....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür
    4.288 Yazısı Teşekkür aldı

ında patron takıbındeyım...
    buraya çok yazamıom..genelde seans topiinde olduumdan...
    hacim ve kontrat durumları su anda bende bır uzun kapamanın bıle olmadıı fıkrını uyandırıo...sert bı gun olabılır...
    --Eksiklik Kendi Özümde--

8. 3 Kullanıcı ATHLON tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.678
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    655
    Toplam Teşekkür
    221 Yazısı Teşekkür aldı

pala ve adamlarıdır gandim

10. 3 Kullanıcı dede tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.721
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.853
    Toplam Teşekkür
    576 Yazısı Teşekkür aldı

valla böyle kendime yazıyormuş gibi oluyorum, ne diyim....
    İndi takip ediyoruz abi,senin eline su dökemedigimiz icin yazamıyoruz,herkes yerini bilmemli,simdi benim yorumu dikkate alacak adamı yanlıs yonlendirmek istemem zaten fena tersteyim biliyorsun,onun icin sadece tesekkür ediyorum su an..
    Short yada Long,iste bütün mesele bu

12. 4 Kullanıcı elstock tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı ATHLON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ında patron takıbındeyım...
    buraya çok yazamıom..genelde seans topiinde olduumdan...
    hacim ve kontrat durumları su anda bende bır uzun kapamanın bıle olmadıı fıkrını uyandırıo...sert bı gun olabılır...
    atlonum bunler, yani bünler, sarı bacanın içindeler, oradan mavi bacanın içine girerlerse, kibriti çakmak kalıyor tutuşturmak için, mavi baca yeresi, 72800 de, kibrit elimde, ağa ölçeri bekliyorum, yakmak için,......bunun tersi 75200 ü kırmaları, orada itfaiye geliyor, şimdi şöyle bir bakarsak, rakamlar arasında 2400 puvan var, bu aralık, daha buradan da kırarsa %10 var,.....75200 e ise flat var, portofino yönetimi var, her şey belli, aralık büyük , makbulü aralığın daralması, deyilmi rahat karar içün,......

14. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.678
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    655
    Toplam Teşekkür
    221 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Kutsal Hazine Avcısı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günaydın tek cemaati delikannılık olan gözel gözlü uşahlar.
    böğün benim için böyük gün. çünkü böğün piyasalara ve işlemlere ara vermem icap ediyor. kişisel sebepnerne.
    dün pala içün düşündüüm planları gerçehleştiremedim. deyyus forumu okumuş olacak ki yimeğe sağında ve solunda iki roth vayılır köpek getirmiş ve berisine de izbandut cinsinden iki uşah komuş. bunnar yemek boyunca benim lokmalarımı zaydılar. ne kadar yeyip içtiğimi rapor ettiler.
    neyse emme az muhabbet ettik deyyusle.
    dedim bu cörtçü uşahlar senden çok çekiiler. bunnarla uğraşmayı bırakmaya niyetin yoh mu senin.
    uşağım dedi. bu cörtçüler işi biliiler. bunnarla uğraşmamın bunnarın kökünü gazımak istememin nedeni budur. emme bunnara yakında bi hedaye hazırladım. 75 ila 76 arasında bunnara bi hedaye verecem. hedaye 5000 puvanlık bi hedaye olacak. bunnara yeter. çoh bile. bu uşahları öldürmeden züründürecem. emme asıl öldüreceğim uşahlar lönkçüler olacak. onnar çok semirdi. onnara yakında sille tıkat girişecem. zaten obez oldular yere düştüler mi tekrar ayağa kalkana kadar üç tekme daha vuracam bunnara dedi.
    peki bu cörtçülerin hedayesi ne zaman dedim.
    sabırlı ol uşağım dedi benim inim inim innetmeden hedaye verdiim nerde görülmüş dedi.
    şöyle bi yandım anam nidalarını işitem bi hele dedi.
    beyleyken beyle dedi.
    işte beyle uşahlar. hepinizi göznerinden öpüyorum. böyük olannara saygılar sunuyorum. mugayyet olunuz. hoşçakalınız.
    o daha bizim kangallarla karşılaşmamış yegen! ordandır atıp tutması.....

16. 1 kullanıcı dede tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi şöyle diyelim, beni takip eden varsa, benden fazla kazanır, bu kesin,......

18. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

73978-73246, bu güne, 73878-73498 yarına bunlar sihirli rakmlar, 72800 bacası öncesinde,

20. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.678
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    655
    Toplam Teşekkür
    221 Yazısı Teşekkür aldı

“TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ MAHKEME SALONLARINA SIĞMAZ”

14.04.2010 23:43
    Karakter boyutu :
    Mehmet Ali Çelebi…
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda Kara Pilot Teğmen.
    Ergenekon Davası’nın 20 aydır tutuklu sanığı.
    Şu an Hasdal Askeri Cezaevi’nde.
    Teğmen Çelebi’nin Ergenekon Davası’nın duruşmasında yaptığı son savunmayı yorumsuz yayınlıyoruz. İşte tarihe geçecek o savunma…
    “13.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na

Sayın Başkan, Saygıdeğer Heyet;

Atatürk ten, yarattığı devrimlerden koparılmak istenen koşullarda yaşıyoruz, yaşatılıyoruz.
    Mustafa Kemal düşüncesi en tehlikeli biçimde sorgulanıp zehirlenmektedir. İnsanlık tarihinde olağanüstü bir uygarlık devrimi gerçekleştirmiş kişiyi yıkmak isteyenlerin amacına hizmet edilmektedir.

Telefon tapelerimde; tarihi yaşayan, yaratan ve yazan ebedi önderimizin eseri TC Kuruluş Destanı, Nutuk, daha uygar bir geleceği güvenceye almak için Atanın Afet İnan’a yazdırdığı Medeni bilgiler, ülkemizin tapusu Lozan’ı konu edinen ve ülkenin birliğini amaç güden cümleler suç unsuru olarak görülerek kalın ve büyük puntolarla işaretlenmiştir.

Nutuk'u ancak, Mustafa Kemal’in ışığından ruhları kamaşan yarasalar,
    Medeni bilgileri ancak medeniyet düşmanı ahlak tarantulalaları,
    Lozan'ı ancak garip ihtirasların bulandırdığı karışık beyinler suç unsuru olarak görebilir.

BUNU YAPANLAR TÜRK MİLLETİNİN KUTSALLARINI,
    ÜZERİNDEN DESTURSUZ GEÇİLEBİLECEK BİR KÖPRÜ MÜ SANDILAR???

Mustafa Kemal bu gibileri şöyle tarif ediyor:
    AKLI EREN, MEMLEKETİNİ SEVEN, HAKİKATİ GÖREN KİMSELERDEN DÜŞMAN ÇIKMAZ. İÇİMİZDEN BÖYLELERİ ÇIKARSA ONLAR YA AKLI ERMEYEN CAHİLLER YA MEMLEKETİNİ SEVMEYEN KÖTÜLER YA DA HAKİKATİ GÖRMEYEN KÖRLERDİR!

Vatanın bütün ümit ve istiklalini bağladığı gençliğin neyi görmesini istemiyorlar. Orada terör yok. "Ya istiklal, ya ölüm var "
    "TEMEL İLKE TÜRK ULUSUNUN HAYSİYETLİ VE ONURLU BİR ULUS OLARAK YAŞAMASIDIR. BU TEMEL ANCAK TAM BAĞIMSIZLIĞA SAHİP OLMAKLA ELDE EDİLEBİLİR. NE DENLİ ZENGİN VE GÖNENÇLİ OLURSA OLSUN, BAĞIMSIZLIKTARN YOKSUN BİR ULUS, UYGARLIK KARŞISINDA UŞAK OLMAK MEVKİİNDEN YÜKSEK BİR İŞLEME LAYIK OLAMAZ "

Orada terör yok. Türk Bağımsızlık Savaşı’nın hangi koşullar ve çetin güçlükler içinde kazanıldığı ve eseri gençliğe emaneti var. Gençliği en elverişsiz koşullarda dahi eyleme çağıran yüreklendirme kamçısı Gençliğe hitabe var.
    O Gençliğe Hitabe ki onda uygarlık bağımsızlık ve özgürlük uğruna sonsuza dek sürecek uğraşların ve savaşların şu tükenmez buyruğu var.

"BUGÜN ULAŞTIĞIMIZ SONUÇ, YÜZYILLARDAN BERİ ÇEKİLEN ULUSAL YIKIMLARIN YARATTIĞI UYANIKLIĞIN VE BU SEVGİLİ YURDUN HER KÖŞESİNİ SULAYAN KANLARIN KARŞLIĞIDIR.BU NETİCEYİ TÜRK GENÇLİĞİNE EMANET EDİYORUM.
    EY TÜRK GENÇLİĞİ,
    BİRİNCİ VAZİFEN TÜRK İSTİKLALİNİ, TÜRK CUMHURİYETİNİ İLALEBET MUHAFAZA VE MÜDAFA ETMEKTİR, MEVCUDİYETİNİN VE İSTİKBALİNİN YEGANE TEMELİ BUDUR."

Nutuk’ta Darbe yok! Kültür devrimi, bağımsızlaşma, çağdaşlaşma, demokratikleşme var.

Sayın Başkan, Saygıdeğer Heyet,

Mustafa Kemal sevgimiz, çizgimiz bize zehir edilmeye çalışılıyor.
    Çok net ifade ediyorum.
    Bunları buraya suç unsuru olarak koyanların görevleri beni bununla suçlayıp hapis yatırmaksa, benim görevim hapis yatmaktır.
    Onların görevi beni öldürmekse o zaman benim ki de bu uğurda ölmektir. Hem de gözümü bile kırpmadan.
    Bu düşüncede olanlar sürgüne gönderiliyorsa, benim görevim umutsuzluğa kapılmadan yola çıkmaktır.
    Nutuk, Medeni bilgiler, Lozan, Hasdal'da serbestse ben orada olacağım.
    Vicdanımızı yastık yapar yatarız ama yastığımızın altına da Nutuk koyarız.

Mustafa Kemal’in asil devletinde bunları suç kabul eden herkese sesleniyorum:

Zincire vursanız ellerimi ve ayaklarımı tehdit edebilirsiniz.
    Boynunu vurduracağım derseniz boynumu tehdit edersiniz.
    Avukatını tutuklarım derseniz savunmamı tehdit edersiniz.
    Hapiste çürüyeceksin derseniz tehdit ettiğiniz şu zavallı bedenimdir.
    20 ay yattım 120 bin ay yatsam ne olur? Ömrüm zindanda bitse ne olur?
    Adam olan yeminine sadık kalır. Ben askerlik yeminime sadık olarak bu dünyadan göçeceğim.
    Beni, benliğimi, ruhumu hiçbir şekilde tehdit edemezsiniz.
    Bunlardan biri için bile korkuya kapılacak olursam işte o zaman tehdit edilen gerçekten ben olurum.

Vatanını, ulusunu sevmiş olmanın bedelini ödeyen insanların ne ilkiyiz ne de sonuncusu.
    Ancak unutulmasın ki biz burada olduğumuz için Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüklüğünden bir şey kaybetmez. Vatan sağ oldukça elbet bu mevkilere, makamlara gelip bu görevleri ifa edecek vatan evlatları bulunur.
    Üç tane alırsınız, her sene Harbiye den bin tanesi mezun olur.
    Türk Silahlı Kuvvetleri mahkeme salonlarına sığmaz!

Ben adı TÜRK olan milletin askeriyim.
    Biz Türk askerleri karşımızda ölüm, elimiz vicdanımızda,
    torunlarımızın yarın inceleyeceği tarihe ait mesuliyetler gözümüzün önünde,
    yolumuzu Mustafa Kemal’in Türkiye Cumhuriyeti için yaşam nöbeti tutan sözleri ve direktifleri çerçevesinde çiziyoruz.
    Herkes bilsin ki, bizler burada nöbetteyiz.
    Mustafa Kemal Atatürk için her koşulda, her zamanda ve mekanda siper olacağız. O yükseklerdedir ama bacakları halen duyarlıdır. Yere değdirmese de bizim gibi şerefli Türk Subaylarının, şerefli Türk aydınlarının başlarına bas basa, omuzlarına basa basa ileri atacak adımlarını, yürüyecek! O bu topraklarda hiç kaybetmedi, yine kazanacak!

Türk Milleti adına karar veren heyetinizden Nutuk'u suç sayan bu iddianameyi tarihin çöplüğüne atmanızı talep ediyorum.
    Mehmet Ali Çelebi
    Tutuklu Kr. Plt. Teğmen.”

Odatv.com

22. 4 Kullanıcı dede tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür
    1.371 Yazısı Teşekkür aldı

indi ne cort olabiliyorum ne long paslandım yav...az cesaret ver hele longmu cortmu...ha ha ha
    bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....

24. 2 Kullanıcı eksper tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri