twitter a da girdim artıkın...hayırlısı olsun...
twitter a da girdim artıkın...hayırlısı olsun...
--Eksiklik Kendi Özümde--
konusu açılmışken şunu da ben ekleyeyim.
son derece tehlikeli başka bir mantık da bunun tersidir.
"kaç kere verdi verdi ama yine aldı. bu kez de alacak" mantığı, adamı batırır...
eğer düşüyorsa, "neden düşüyor, çıkmalı, henüz maldan çıkılmadı" demeyiniz.
en toy zamanımda 2 ayda 1'e 3,5 yaptığım portföyümü 20 günde eritmemin sebebi 2008 yılı başındaki bir türlü geri alınmayan düşüştür...
bu işte daima tecrübe 1-teknik taktik parametre bilgisi 0'dır.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
herkese bol kazançlar... Nisan vadedeki hacim altında yazan rakam 552 bin 146 TL anlamına mı gelıyor öyle ise hemen altındaki hazıran vade nasıl oluyorda 11 mılyon 395 bın 545 TL olabılıyor ???? Bilgi verebılecek bır arkadas var mıdır tesekkurler
StOp KafADa DeğİL, bORsAda OlMAlı...
sibop shortingale
mentalray longınşayne
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
AHA DA ZARF Formasyonu;
Son bir haftadır oluşan harekette, fiyatların yükselmesine rağmen trend gücü göstergesi 4 den 2 ye gelmiş...DIS de düşen tepeler yapıyor..PALA yükseliş sürecek görüntüsü verip zarf atıyor olabilir..ZARF gayet net...şort dabiki şort bir danem..(ZARF formasyonu bu mesajla keşfedilmiştir..tamemn uydurmadır
![]()
yok lem zarf..3 boyutlu derinlikden dolayı arka taraf küçük görünüyo biraz ondandır...benim şortları 275 e yaklaştıkça kapatmadığımı nerden biliyon..zarf mı atıyon
bu arada kimseyi yanıltmış olmamak açısından; TGG=2 alıcı ile satıcının dengelendiği noktadır...illede düşüş olacak demek değildir..ama kişisel görüşüm %51 düşüş şeklindedir
sibop shortingale
sinyal zamanı 15.04.2010 saat 12:59:59
sinyal fiyatı 74,400 yeresinden
bir öncki sinyalin getirisi : +775 pıvan
------------------------------------------------------
mentalray longınşayne
sinyal zamanı 14.04.2010 saat 9:50....
sinyal fiyatı 73825 yeresinden
bir önceki sinyalin getirisi: +600 pıvan
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yine de senin nezdinde bi uyarı yaparım.
majör parametrelerin ırzına geçmelerine rağmen, bizdeki düşüş ancak dünkü kapanış noktasına kadar gelebildi.
yani?
yani eğer o majör pariteler teperse (ki çoğu tepme yerelerine geldiler) ve daha önemlisi biz o tepişe katılırsak, şortları gerçekten badem etme ihtimalleri var...
bana göre %51 olan ihtimal halen yükseliş ihtimalidir...
hasretle kucaklarım.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri