normalde burdan düzeltme gelmesi lazım ufakta olsa ama şartlar izin verirmi bilemiyorum güçlü bir trend oluşuyor.
normalde burdan düzeltme gelmesi lazım ufakta olsa ama şartlar izin verirmi bilemiyorum güçlü bir trend oluşuyor.
ulen hasta ettin be ya. ya al ya ver işte ne uzatıyon. bit yavrusu seni.
saolasın pela kardeş. 350 kapandım enek enek.
arkadaslar sabah bahsettıgım sıstemlere ulasma ımkanım oldu , ama garıp bi şekilde gorduklerıme şaşırmıs durumdayım.. sıstemlerın bırının ıkı gun onceden 74075 den sat sınyalı verdıgını MOST sıstemının ıse halen alda oldugunu soylmıstım.. sımdıkı durum ıse MOST sistemi de sat durumuna gecmiş bugun sabah itibariyle.. ahanda grafik ekte yer alıyor.. ama gorunen koy de klavuz ıstemez kanal orta banda dogru hareket devam edecek gıbı ... dıs destekle ancak kanal alt dırencı kırılır ve yukselıs trendının sona erdıgınden bahsedılebılır mevcut yapıda gıdılecek cok yol var gorunuyor yukarı dogru..
kısacası 2 sıstemde guzle bı carpılma evresınde gıbı..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
yahu saha ısındı ama buradan tık yok. yönetici uyuyormu. nerede bu topicin zatı şahaneleri. bak bak pela amca enek gitmek varmı gel kısaya kar et diyor. ama 2 hamle tamamdır işim tırstım anasını satim. bugünlük senin olsun.
mental hanımın rayleri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Unlu Mars'lı abi,
Ufukta bir kabak görüyor musun?![]()
En az 3 HİSSE...
600-650 aralıı çok önemli ,hem de çok....
--Eksiklik Kendi Özümde--
ayulara moral...............son baskı.......
FED..üyeleri arasında kavga çıktı....taşlı sopalı saldırıda bernankenin burnu
kırıldı.......kavganın sebebi faizleri arttırırsın arttırmazsın iddiası...
LACKER bernankeye kafayı koydu..bernanke hastahanede istifa ettiğini açıkladı..
flaşş....flaşş...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri