Selam ahali,
obo çalışması mı yapıyor acep diyerekten günün ilk hamlesini yapıyor ve her zamanki gibi şort denemesi yapıyorum 74250 den stop yazmıyacam artık ama çok yakın patlatabilirsin pela.
Selam ahali,
obo çalışması mı yapıyor acep diyerekten günün ilk hamlesini yapıyor ve her zamanki gibi şort denemesi yapıyorum 74250 den stop yazmıyacam artık ama çok yakın patlatabilirsin pela.
sırasıyla 300-425-600-850...ustu yenı tepeyı hedefler...
--Eksiklik Kendi Özümde--
obo çalışması düşünerek işlem yapanlar...sırasıyla bu kademelerden portfoyun en fazla yarısını bölerek kademeli kısalamalılar..en üst seviye kesinlikle stop olmalıdır...
--Eksiklik Kendi Özümde--
GEREKLİ AÇIKLAMALARI GRAFİK İÇİNE YAZDIM.ANCAK BÜYÜK BİR İHTİMALLE 78,000-82,000 ARALIĞI YOLCULUK VAR GİBİ DURUYOR ŞİMDİLİK GÖRÜNTÜ BU.ÖZELLİKLE YEŞİL ÇİZGİ ÜSTÜNE ATARSA BU ÇIKIŞ SERTLEŞMEYE BAŞLAR , DAHA HENÜZ TEHLİKELİ BÖLGEDEN (KIRMIZI ÇİZGİ) ÇIKAMADI AMA ÇIKMAK ÜZERE
![]()
pasta çok afilli oldu..
pala makas ikramına devam ediyor..
film hiç bitmeyecekmiş gibi..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
adas bak bakem kactan poz kapat da meshur cumlemi kuram demisim...
marstan hersey cok net gorunuyo lem siz de buraya gelin.
adas teslim ettim emaneti haberin olsun.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bu arada tepe dip yakalamak. yahu günde bazen 3 tepe 5 dip oluyor. yani benim tepelerim de diplerimde taş çatlarsa 60 dakika sürmüyor.
fdow başı çekmeye devam diyor. fakat suları ısınıyor uzuncuların bence. nereye giderki fdow. 11500 en fazla. oda hemen değildir herhal.(herhal yazdım belhal geldi aklıma.ne güzel grafikler atardı zamanında)
uyarmana teşekkür de ettim a.kaya. yanlış anlamam. grafiklerinin devamını da bekliyoruz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri