celdum...heç oldu amma temiz olur inşallah
![]()
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
73,650 destek olarak, 74,000 direnç olarak çalıştı. 73,350 destek görevi yaparsa 73,500 direnç olarak karşımıza çıkabilir.
Bu bir düşüş trendi başlangıcı değil de dalgalı yapı ise üst noktası 75,200 ve alt noktası 72,200 olabilir ve Aşağıda yaklaşık 1.000 puan, yukarıda ise 2.000 puan marj var.
Orta vadeciler 73,800-73,400 aralığında shorta geçmişlerdir. Uzun vadeciler 73,000'den aşağıda shorta geçerler. Karışık sistem bakanlar ya shorttalar ya da pozisyonsuz kalıp yön arayışındadırlar. Pala'ya ise akıl sır ermez.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
2 gündür vob düşerken açık pozisyon sayısı artıyor. Sanki uyanık pala, uzunları dururken çaktırmadan başka kurumlar vasıtasıyla kısa açıyor.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
onu 9 u anlamam ..... baskı belli .. küskü belli .. projeksyon bell. .. sayım belli .bence .. .. fraktalik baskılı ewsel ..ve aynı zamanda unleaeashed bear supported bir şelale bekliyorum şahsen .. üvvvv .....
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri