yaw alakasız ama ben british pop u seviorum yaw...
73 600 altında uzun öngörüm sarsılır ama bozulmaz...
kısalar ve uzunlar için both dikkat edilmesi gereken bir gün...
yaw alakasız ama ben british pop u seviorum yaw...
73 600 altında uzun öngörüm sarsılır ama bozulmaz...
kısalar ve uzunlar için both dikkat edilmesi gereken bir gün...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Günaydın cümleten.
Ulen kaçırdık dün meşguldük katılamadık düşüşe. gelde 74300 e doğru bizde binelim tepene(yada kır dişlerimizi yine)
825 uzun denemesi... zisteme ters...
hissiyattan....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
acaba PALA;
steals a finger-honey to your mouth? ehuheueheu
or will goose to bears..ehueheue..üwwwwwww
BANGA mühim
Yükselişin devamı için kendini 74,000'in üzerine kalıcı atması lazım.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
925 den verdim... ters olmak rahatsız etti.........
pala bu...uzun bir tek çubuk neyim çeker aşagı.....
al gelmesini bekleyelim bakalım...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
74000 mohim direnç haline geldi..kırılırsa 74475 direnç..destekleri zati görüyonuz...
![]()
BANGA mühim
Meçhul Türk’ün parası Merkez Bankası’nı karıştırdı
![]()
Merkez Bankası (MB) meçhul Türk’ün Varlık Barışı kapsamında getirdiği 6.4 milyar liranın nasıl muhasebeleştirileceği üzerinde de hassas bir çalışma yürütüyor. Giren paranın büyüklüğü ödemeler dengesindeki ’dengeleri’altüst edecek boyutta. İşte bu nedenle Merkez, rekor para girişinin ödemeler bilançosunda hangi kalemde gösterilmesi gerektiğine büyük önem veriyor. Merkez Bankası yetkililerinden elde alınan bilgiye göre, para yurtdışından, bankacılık sistemi kullanılarak getirildiyse ’net hata noksan’kalemi devreye sokulacak. ’Meçhul Türk’parasını bankacılık sistemine soktuysa şubat ve martta rekor net hata-noksan görülecek. Merkez’in bir diğer sorunu da paranın bundan sonra nasıl kullanılacağı... Para kullanıldıkça net hata noksandan, diğer bilanço kalemlerine aktarma yapılacak. Örneğin, Meçhul Türk yurtdışındaki borçlarını öderse Türkiye’nin dış borçlarında önemli düşüş görülebilecek.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri