74,500'e kadar herhangi bir yerden yönünü yukarı çevirebilir. Ayulara sevindirici haber : 74,475'den itibaren satışlar hızlanabilir.
74,500'e kadar herhangi bir yerden yönünü yukarı çevirebilir. Ayulara sevindirici haber : 74,475'den itibaren satışlar hızlanabilir.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
çok bayık bir seans.. piffff apsd 5173 seviyelerinde.. keskin bir hareket gelir ya öğleden sonra ya yarın.. gari nasıl bişey olur bilmem amma adamlar hep aynı numero ıle eleman topluyolar... hıs eksılmıyo shortcumuz)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Pela amcam bugün gökhan a trade etmeyi öğretiyor sanırım. Hani geçen gün de halka nüfus eylemişti ya.
74,500'den döndüğünün teyidi için 74,850 geçilmeli.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
74750 uzunladım ben....
alın layn.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
herkese melaba..
müşteri ve toplantı manyaa olan ben anca oturabıldı...durum um filat...izliorum..yap hamleni goca yusuf...
herkese hayırlı seanslar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Hacimli bir barla oalcak bir yukarı/aşağı hareket bekliyorum..Yukarda seanslık pek çok direnç oluştu, bunları kırarsa zirve yenilenir...TGG=1 patron..kusku may be on the way..fekat sistem hala alda
![]()
BANGA mühim
725 kısa tekrardan........ basın leynnn..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
650 uzun...
--Eksiklik Kendi Özümde--
limitos bir şey diyecek durumda değilmiş patron...zaten gittiği yeri kazara yanlış yazmış..kars değil pars diyarındaymış....bir şeyyazacak durumda değil...ya parslar onu kovaliyordur yada o parsları kovalıyordur, safari şekli..bu safari kelimesi de tuhaf yaw...eş anlamlı iki şeyi tekrar etmişler..ne gereği var ki.... saf-ari
![]()
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri