Aps eksi 5400 ...ohhh...
şortlar kapanıyor...kol bacak...gövde...
Aps eksi 5400 ...ohhh...
şortlar kapanıyor...kol bacak...gövde...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
74.700 şortlarla haftasonuna kısa................
waayyyy APS ..eksi 8.000........
şortlar kapandı...............kol bacak gövde gitti....
hafta sonu psikolojine oynadı..........bozz 74.700....şorttt...
iyi tatiller.......
Flat ...
Bundan dolayı verdiler..
ardındanda bu haber geçti..Fıtch, yunanıstan'ın kredı notunu 'bbb-'ye ındırdı, gorunumu negatıf
-matrıks-
AB: EURO BOLGESI MALI YETKILILERI YUNANISTAN'A OLASI KREDI YARDIMI KURALLARI KONUSUNDA ANLASTI
-MATRIKS-
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
sat noktası 73.700'de kaldı kapanış itibariyle..
herkese teşekkürler...
güzel bir haftasonu sizin olsun...
fitch den haber geldi
fitch berker türkiyenin notu için bir gözden geçirmemiz yok cnbce
------------------
iyi hafta sonlarııı teşekkürlerr![]()
birebir uygulanacaksa, düzeltme sonrası trendi bitiren son hareket (%261.8 fibo) 80.500'e çıkar...
buna göre yol haritası kabaca 75.200/700 bandından düzeltme,70.500'lerde dip ve son tepeye yolculuk olmalı.. artık son tepe 80binlere çıkarmı yoksa daha erkenmi biter ona bakarız.. yeter ki öncesi hareket gerçekleşsin...![]()
mor daire içindeki özel oluşumlara daha önce değinmiştim... piyasa trendi bitirmeden önce mutlaka bu noktayı bir kez daha ziyaret etmiştir.. aksi örneği yoktur... 15 eylül-15 ekim döneminde de olan budur...tepe öncesi A dibine tekrar inilmiştir..son 4 yılda bunun birçok örneği var..
dolayısıyla 70.600'lere geri dönüşe neredeyse kesin gözüyle bakıyorum...
Herkes endeks nereye gider hesabını yapiyor, bende dahil, ancak unutulan birsey var, Tarihi zirveler varken bankalar yeni zirveleri dısında 100 lerce senet onceki zirvesinin yarısına dahi gelememiş vaziyette, dolar 1,15 dip fiyatından bugun anca 1,49 altına gelebildi, bu bir sanal alemi cagrıstırıyor bana. uyanana kadar fiyatlar belli bir sure daha gidecektir kanımca,
Ancak ekonomiyi 5 bankadan ibaret oldugunu dusunursek vay AB adayı dunyanın 17. buyuk ekonomisinin haline.
Gostergeler bankalar ise endeksin agırlıgının %50 si burda ise ne acı bir durumdur. Borsada yatırımcı sayısına bakmak gerek. 2000 lere gelmeden once milyonlarca yatırımcıdan soz ediliyordu, 2003 e kadar yuzbinlere geriledi, suanki yapıda binler ile olculen seviyedeyiz.
Ne acıdır ki aracı kurumlarda 50 -60 musteri adedi ile hacim sıralamasında ilk 30 larda yer alınıyor.
Senetlerde at kosturanlar , onlara canak tutanlar ... gozunu para hırsı burumus birkac işbirlikci ile gelecek namına yeni nesillere neyi veriyor olacagız. Cok acı maalesef.
Yarınımız bugunden aydın olsun.
Herkese iyi tatiller
uzun vadeli sallamasyon ve tam bir acemi işi alternatif sayımım bu şeklide.
üstadlardan eleştirileri bekliyorum.
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
svg.trader,
Bu son verdiğin uzun vadeli sayım,öyle acemi işi değil,ve önemli alternatiflerden biri şu anda...
güzelll...
b dalgası yeni tarihi zirve yaptığına göre;c dalgasını a dalgası altında bitmesini beklemek gerek...
ama bu uv li durum ve şu anda bizim portföyü etkilemez...
bizim için şu anda varsa yoksa;70.625 e düşecekmiyiz,düşersek sonra kaça çıkacaz?![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri