küçük_k bir rapor alalım, yukarıdan satanların durumu nedir,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
guzu en büyük indikatörü gördük bugün,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sarmaşığı yağladılarmı ne,...
şelale mi geliyor ne
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
125 120 lik için kritikti, hatırlayın, bunun altında kalırsa bunu daha alt fiyatlarda, 120 lik sistem satışı takip edecek, üstünde poza dokunmayın, sabahki gibi,...
yeniler bu bölümü iyi değerlendirsinler longlarda iyi yorumlasınlar,.....biz ky yiz, hepimiz beraberiz, longuyla cörtüyle, falatıyla, gavatıyla,...
daha kuvvetli daha kuvvetli yemiyorum bak.....
uzunlar elimde kaldı böyle olmayacak....
400 de extra tekrar, 250 çıkmıştım,...
vallahi inan sen beni benden iyi tanıyorsun, beni hayvan yaptın, (ip hayvana baglanır) pazarlamacı yaptın (adam satar diyerek) teşekkür ederim. burada şu anda beni tanıyan 32 yıllık dostum arkadaşım takip ediyor hayatta itimi bile sattığımı görmemiştir. paraya pula zırnık önem vermeyen selam verdiği için canını verecek kadar sağlam bir adamla konuşuyorsun, yapmasan iyi olur, umarım insanları kırmaktan zevk almıyorsundur.
59300 ü geçemeyen endex ten bi cacık olmaz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri