...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
10828 altındaki kapanışlar ve üçgen alt çizgisi, 10856 yarına,
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu grafik ne anlatır bilin mi indregandi, trende karşı gelinmez, piyasa ne isterse o olur der. voba gelince halen shortta 65 küsür maliyetle ve bir umutla bekleyenler var, elbette dönecek piyasa ama bu dönüşün 30 nisandan önce olacağı belli mi belli değil, dönse bile maliyetine kadar inecek mi oda belli değil. o zaman onun bunun şunun gazına gelmemek ve eldeki tek silah stop loss u kullanmak lazımdır.
günaydın cümleten,
günaydınlar.....banko gap gercekleşmiş........
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
burası bir forum arkadaşlar, insanlar burada yorumlarını ve düşüncelerini ortaya koyarlar, beğeni ve taktir okuyanlarca yapılır,............
şimdi o 81 yıllık dov analizi çok büyük bir çalışmadır, çünkü bugünlerde 1933 çizgisi gelip dayanmıştır, iş yaparmı sanmam, o zamanki hacim, bu zamanki hacim farklı, gelinen noktalar farklı , ama tarihe uzanıyoruz bu günlerde bu o, bu ayrıca çok büyükte bir hizmettir forum için, şu ana kadar 1927 ye kadar uzanan bir kaç adetle sınırlıdır,.......ben bunu safha safha getirmeye çalıştım,..........bütün bunlar bırakılıpta ben cezalandırılacaksam olmaz arakadaşlar, bu graflar bu topiğin ilk günlerinde de tarafımdam yayınlandı, dxy, altın, ve 10 yıllıklarda kondu trarfımdan o zaman...
trende gelince, ülkeyi soymak ve soydurmak ne zamandan beri trend oldu, nrede bunun arkasındaki ekonomik alt yapı,.........
32000 küsur kontrat uzunu tek celsede ortaya koyanlar, aman trend bozulacak, eyvah terendi bozmayalım diyemi koydular ortaya, kim ne kadar uğraşmıştır o parayı yatırtmak için, kimbilir ne kadar sıkışmıştır, para gelince oh demiştir, yırttık paçayı,........
olay belli dir, trendde bellidir, gün hafta bibirini kovalıyor, allah devlete ve millete zeval vermesin............
LÖNG bulundupduruuu mu arkıdeşler?
x100 tarihi zirvesini yeniledi
bu gün biz ayılar geldiğimiz noktada, portföyü yönetmek zorundayız, benim maliyetim, 67425-68 arasından ağırlıklı olmak üzere 70xxx lere kadardır, bu şu ana kadar uyguladığım en başarılı trenddir, bunun bir bölümünde 65xxx lere kadarda long olduğumu belirtmeliyim,....ben oyunu görüyorum, göremediğim, 32xxx tek kalem ve %4.43,....bu normal, sıkışan orada patlattı endexsi yukarıya ve kendini kurtardı doğal olarak,......survival bizim işimiz,.......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri