kısa devam .. .bi zayflımkmı var banamı öyle geliyor ..![]()
kısa devam .. .bi zayflımkmı var banamı öyle geliyor ..![]()
2013,00
Bu günün seanslık destek direncleri oluşmadı henüz amma, nerde olduğumuza dikkat..74000 veri hayli kiritik...Sakın benim graflara bakıp falan işelm yapmayın bir anda -10000 puan yiyebilirsiniz..ona göre..ehuheuehue..Aslında başkas hiç kimsenin graflarına bakıp işlem kararı vermeyin..eheuheue
![]()
BANGA mühim
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Ulen gene dişlerimi kırdın yedirdin ya stoplarımı helal olsun sana pela amca. GAP bir demirel amcama bir de sana çok yakışıyor. Tamam artık düşebilirsin 73500 lere şeref yoksunu seni. w.a^^q
Mito,
Abi ben meta trade etmiyorum, metatrader dan da anlamamkadınlara meta gözüyle bakmam.... duyarlılıkların ve dünya görüşlerinin de metalaştırılmasına karşıyım....
Bana meta dan bahsetme..illede bir meta olacaksa METAXA olsun
Selçuklu Bosaj,
Demedimmi abi, bu elmasların alayı imitasyon diye...son 6 ayda 3 defa göründü, üçünde de ayuları oydu...elmas dı badem oldu..
Mbm,
Kısaltma ve yıldızlar çok başarılı olmuş..teprik ederim![]()
BANGA mühim
kıvrandırma yeresineyse bu pozu da ıpe ıpe palanın zoruyla stoplayacaz gorunuyo.. hayırlı ugurlu olsun..
amma dayılar kutur kutur 74000 de satıyor gorunuyo agada herseyı yuklenme taraftarı degıl anlasılan.. uyustura uyustura yukselecekki tadı çıksın.. yeter ayulugunda bı sınırı var ve sanırım o sınırdayım bakalım her an pozu kapatıp kafa dinlemeye çekilebilirim.
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
efg palası aldı sazı eline...
1882 uzun açtı..
karşıda ise yapı kredi.1203 kısa da..
yaw uzun dewam...yannız burası çok daha pislik olmaya başladı...allah kısalara sabır versin...stop uygularken zararınıza razı olmak lazım...yoksa çok daha acı olabiliyor sonuçları ilerde...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Ulen EFG seni tenhada yakalamayım. (ayı ve avcı fıkrası geldi aklıma nedense)
Yukarıda da sen yenisin galiba yazıyor zati.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri