72850 de 120 dk geçici SAT veriyordu eğer onaylasaydı bu iş bitmişti.72800 kırılması başka bir bahara kalmış gibi görünüyor, dışarının bu haline rağmen burası kırılmıyorsa hedef sanırım çok daha yukarıları...
bu endeksi de garan ile tutyorlar ya daha ne diyim ben artık.Hisselerin çoğu geberik halde...
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
73000 destek yapmış drencin üzerine çıkmış.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Diyecek bir kelime bulamıyorum Allah shortta olanlara sabır versin py psikolojiye oynuyor namussuz.
Short kriterlerimize geldi ama oradan yukarı yaptı.
Kapanışı bekliyorum artık.
Larossıan abi, bu kadar teknik bilgi bir o kadar tecrübenizle size bile yeter dedirttiyorsa, bu py'nin helvasını yemek şart oldu abi bize.
Abi birşeyi fark ettim sabah da yazmıştım X30 ne zaman 72900 altına inse vob30 73300 civarına çekiliyor anında karşılıklı denge noktası herhalde. aynı şey saat 17:05 te de oldu.
02.04.2010 saat 17:00 den bu yana aşağı yönde hacimli kıramadılar daha doğrusu kırmak istemediler 73300 seviyesini. Nasıl bir beton döktünüz be kardeşim, alın o betonu da ...
Şu ana kadar short kriterime uygun bir durum yok kapanışa kadar olmazsa shortlamam.
Yarına bakarız artık
günün düşüğü 72800 yükseği ise 73500..
700 puanlık günlük marjda iyi hacim yaptı piyasa..
bugünde sistemli short şartı oluşmayacak.
şuana kadarki işlemler gösterdiki yukarı iştah halen ağır basmakta,yurtdışı toparlanarak kapanırsa yarın yine 74 binleri hedefleyebilir piyasa..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
hem spot hemde vob kriterlere uymadı shortlanmaz.
Bugün anladığım kadarıyla aşağı gibi gösterip yeni short açtırdılar büyük ihtimal yarın yada yakın bir zamanda yeni bir yukarı yapacaklardır.
Aynı 64000-66000 taktiğin aynısını uyguladılar..
Kazanan tarafta olmanız dileğimle.
Sayın Laros,Üstteki grafiğe benzeyecek gibi durumlar herkes şort bekliyor hatta longda bekleyenler bile terse geçmek için sabırsızlanıyor.Bu herifler bu durumda bırakmazlar diye düşünüyorum.herhalde 78000 leri göstercekler ve bir anda gümm diyorum....
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri