ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
üfff greekler %5 düşüyomuş..
soru1: Bu fiyatlardan ky uzun yapar mı(yapabilir mi)
Soru2.:Bu fiyatlardan 4500 uzunu küçüklerin yapma olasılığı ne olabilir?
Soru3: Yukarıdaki soruları pala açısından da değerlendirin.
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
longları 73000 kapadım ama yukarı daha gideceğine inanıyorum
Dahada doğrusu bu gun düşüş devam edecekse bi yukarı daha yapması lazım 73500 gibi
O yüzden zaten hemen ufak bi kar aldım kapadım ama yukarı daha gideceğine inanıyorum fakat geri çok hızlı dönüp satış fırsatı vermeyebilir tırsıyorum
çünkü saatlikler hala satta ama desdeklerine yaklaştı burada çalkalarken arada ezilip bi tarafımızı kırmayalım.
Esas düşüncem birazdan sağlam bir yukarı sonra amnsız bi satış ardından gene saatlikleri ala döndürüp boğa piyasası.. Fakat zor yerlere geldik heran her şey olabilir diyede düşünmeden edemiyom
saldırsana bosajjj..üwwww
![]()
BANGA mühim
1 saatte 2000 kadar kısa kapanmış..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri