BUNUN KIRMIZI BOŞ ÇERÇEVESİ TAM OLARAK 73025 VE ALTINDA ÇIKIYOR,
![]()
BUNUN KIRMIZI BOŞ ÇERÇEVESİ TAM OLARAK 73025 VE ALTINDA ÇIKIYOR,
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
200 ve 075 extraları biraz erken çıktım, 975 te, dip 875 de oldu,
075 ve 175 bir daha yazdım.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
KÜÇÜK_K SORDUĞUN İNDİK, KAÇ PUVANA GEÇER DEMİŞTİN, BENDE HENÜZ ÖLÇEMİYORUM DEMİŞTİM,.....
![]()
Garanti blöf yapıyor, yerlerse pislik olur,.....
özet: Minareyi çalmışlardı, bu da çalınan minarenin kılıfıydı,......
şimdi bunun gölgesinde para kazanıyoruz shorttan, zor iş tabi,
bu amca 7.30 ve altında gümler, buna yatanlarla birlikte, 7.70 üstündede uçurur py leri,.....
Bunun 7.05 i, bizim vob 71100 üne oturur, denk gelir, 71100 bir denge noktası idi hatırlayın geçmişte,..7.05 altında ise, güzel olur be, çok güzel olr,.......banane değerinden benmi satın alacam, basın aşağı,.....
200 lere kadar bir zorlama olabilir, bu garantiye garanti çakarlarsa göz gözü görmez, izdiham çıkar, abesle iştigal ama burası borsa, her şey olur ve herşeyin fiyatı vardır, yaln, talan ve dolan dahil, şimdilik aklımızda tutalım, bu çalınan minarenin kılıfı fakat minare bu kılıfa sığacakmı deyilmi, iki terazi kefesi, bir kefede garanti(diğer bankalar her an destek vermek üzere), diğer kefede minareler(minareler diyorum, çünkü bir kaç tane, kılf ise bir tane).......
075 extra, 900 verildi, 73025 e yazıldı,.....
73025 i revize ettim 075 e, diğeri 175 te bekliyor du,
Çok Uzman
Bu benim sistem, şu damsız bununda tabi bir dili var, buna araya adam almadığı için damsız dedim, günlükte %180-200 perform yapar, manyak gibi deyildir, manyak tepecidir, bu yüzden %900 perform yapar, ama damsız bu alt zaman dilimlerinde iyi iş yapar, bozulmaz, araya adam almaz, tek geldim girebilirmiyim abi falan olmaz, kalbalık dam sever, yani kırmızıyken kırmızı, yeşilken yeşil çakar, çok hoşlanır bundan, bu dün 15 likte çok direndi ve gün boyu yeşil deydi, banamısın demiyordu, yani yatayda yatırımcısını savundu, bunu hem 15 likte, hemde 60 lıkta dün gün boyu sürdürdü, buna karşılık dün 30 dada gün boyu sattaydı, hiç al vermedi şu anda da devam ediyor, işte bu gün bu 15 lik ve 60 lık(73025 ve altında) 30 luğa uyuyorlar, bu beni extra cesaretlendiriyor,........darısı 120 liğe...
Işte böle, emek kazanır, emeksiz olmaz,.......çalışacaksın, üreteceksin, sabredeceksin, tecrübe edceksin,..........inşallah üzümde yeriz, ......
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri