ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
73000 altına gelmeden tutunursa günü 74000 üzerinde kapatırız.... demedi demeyinn..
assora ex-kali-bur gelecek ve düşmez lem bu diyecek...sonra unlumithat abi gelecek, görüyorum görüyorum bu akşam süper lotoda çıkacak sayıları görüyorum ama söylemem diyecek......
ben mi? gördüğünüz gibi 5 dakika sonrasını görebiliyorum en fazla..ehuehueeu
BANGA mühim
72900 altında yeni shortlar gelir vesselam
yahu bu slow sistem olayı iyiymiş hoşmuş da, az sonra köpekler dibimize işemeye başlayacak **.....3 gündür otur otur bekle bekle nereye kadar....
BANGA mühim
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
papaz büyüsü yapsak tutarmı acep?
Şeyh Edebalı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri