dow a baktım.. eyi düşmüş.. ancak son saat yukarı süpürme var ve tam destekden dönmiş.. bu eyi değil.. düşüşün devamı gelmeyebilir..
ama en azından yarın şortculara bi al-sat imkanı verecek namıssız pela..
dow a baktım.. eyi düşmüş.. ancak son saat yukarı süpürme var ve tam destekden dönmiş.. bu eyi değil.. düşüşün devamı gelmeyebilir..
ama en azından yarın şortculara bi al-sat imkanı verecek namıssız pela..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
72 ye kadar düşüş normal.. 70binde destek... 70 kırılmadan büyük düşüş olmayacak..
bakalım yine yataya mı bağlayacak.. yoksam kuzunun kucağına mı gidecek...
kuzum nerdeki.. kesin ağasına mama hazırlıyordur..
yarına dip 72116, pala 72816, mov yarına bu önemli, 300-400 puvan yükselecek, bu durumda 71800-900 de olacak,
VOB 1.Direnç 2.Direnç 3.Direnç 74 250 74 600 75 100
PİVOT 73 750
1.Destek 2.Destek 3.Destek 73 350 72 900 72 500
Bugün günlerden ne?
Perşembe... Nasıl Perşembe?
KARA PERŞEMBE.... ne demiştim geçen hafta....![]()
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-0.85 açtı emmmaaa -3 kapatma şansıda var![]()
uşahlar günaydın.
biliyorum hepiniz delikannısınız emme delikannılık yerinde ve zemanında eyidir.
dün palaya sordum yarın salıyon mu bizim cörtçü uşahları mapushaneden dedim. zemanı gelmiştir herhal dedim.
bi gahgaha attı deyyus. ne o onnar için üzülüon mu yoğsam dedi.
bak yarın izle dedi. bunnara yarın bi barnak bal verecem dedi. bunnar barnaklarını yalarken bunnara bi zopa daha çekecem dedi.
aman uşahlar mugayyet olunuz.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
günaydın delikamlılar,......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri