zühtü muğla nın neresindensin
bugünkü sıkışıklıktan sonra yarın %3 gibi patlar burası en azından geceye şort kalmamak en iyisi gibivvvv makası da sıfırladı zaten sabah gapına gap yeri açıyo şerrfsiz pala
vvv
makası yok etti yaw....100 puan
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
yarın da hazırlık devam edbilir, yatay yani, bir öncekinde 18 iş günü, günlük 1000-2000 puvanlık dalgalanmalar olabilir, iyi değerlendiren cortçu, varsa zarrarını çıkartır,....dalgalanmalar devam edn gündede olabilir, gaplar yakışır bu periyoda, ağa %4.43 lük kalın barı yerleştırene kadar, sürer bu,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ikiside....kendine has önemleri var...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
alan 5000
satan 3750
makaz nerdeyse sıfır..
kapanış 73800
geceye cört...
kuzum yanlız kalmasın..
en ilginc gün bugündü....gıdım gıdım...gıdım gıdım giderek tepeden kapadı....makas sadece 50 puan....dolar ytl göçtü...borsa dolar bazlıda uctu bugün...gizli ucustu bu....
YARIN ÇOK ENTERASAN Bİ GÜN....
SOMALI'DE KORSANLAR 25 MURETTEBATLI TURK GEMISINI KACIRDI -CNN TURK
-MATRIKS-
bu kaçıncı türk gemisi bi salak bizimkler diğerleri yakalanmıyo bi bizimkiler yakalanıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri