şu ana kadar short kriterine uyan bir numara yok.
şu ana kadar short kriterine uyan bir numara yok.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Ne yapmışlar bakalım 73575 destek yapmışlar vermeleri için altına kayması lazım.
Alta sarkmaları hemen kırıldı diye bakmayın saat olarakta baz alırsanız yanıltıcı olmaz.
Çünkü 50 kere oynar kırıldıysa satlik teyit lazım kısa vade olduğunda mesela saat 4 itibariyle
575 altı olması lazım.
Bugün tamam yada devam kararı muhtemelen verecekler yada ne yapacaklarını belli edecekler diye tahmin ediyorum.
Değerler çok yaklaştı ya verecek yada milleti shortlatıp tekrar yukarı yapacak daha önce çok yaptı.
[quote=Larossıan;225436]Bugün tamam yada devam kararı muhtemelen verecekler yada ne yapacaklarını belli edecekler diye tahmin ediyorum.
Değerler çok yaklaştı ya verecek yada milleti shortlatıp tekrar yukarı yapacak daha önce çok yaptı.[/quote]
Larossıan abi bana rengi koyulaştırdığım bölüm daha olası gibi geliyor benim için kötü birşey ama forumdaki herkes düşüşe odaklanmış ve bekliyor py ne zaman bu kadar açık oynamış ki, küçük bir düşüş geliyor karşılığında çok hızlı bir çıkış ve neredeyse yarım gün süren düşüş sonra 1 dk içinde verdiğinin çok çok üstü alış geliyor. Kendi adıma ben psikolojik direncimi iyiden iyiye kaybetmeye başladım.
Ordi orta vadede şimdilik bir numara yok ama kapanışa olmayacak anlamına gelmez.
Kapanışa olmazsa zaten yarın için iyice uyuz olurum.
Senin için birşey diyemiyorumda pozisyonum olmamış olsa kesinlikle shortlamam yarını görmek isterim.
Tabii buna gece kapanışa yakın durumu gördükden sonra karar veririrm.
Ben de kapanışı bekliyorum abi, dün bir miktar kol kesecektim baktım kapanışa yakın satış yaptılar, düşündüğümü yapamadım.
Bugün sabah yukarı gider gibi yaptılar, sonrasında da aşağı gider gibi. Bugün, gibi yapmaktan rengini belli etmedi. Abileri dow açılınca muhtemelen kötü açılmayacaktır ve bizim piyasa bunu olumlu algılar diyorum kendi kendime ama kapanışı bilemiyorum.
Ben de X30 durumuna göre karar vereceğim kapanışa yakın.
Ordi elstockla ikiniz çok kötü yakalanmışsınız onun için poz. kararlarınızı size bırakıyorum inşallah akşama verirler.
bu arada 575 desteği geçerli.
işinden güçünden zaman ayırıp bize iyi niyetle yardımcı olduğun için ve bizi sistemlerinizle, yorumlarınızla korumaya çalıştığınız için SONSUZ TEŞEKKÜRLER LAROSSIAN ABİ.
HAKKINI HELAL ET ABİ.
Ne hakkımız var iki yazıyoruz ,akşama kadar dünyanın yaz çizi var ,dur bakalım veriyorlar.
Namussuz py bırak artık şu piyasayı elini çek aşağılık marka.![]()
benim short kriteri 72600 e kadar yükseldi..
bekliyoruz 4 gözle,hergün şartlı emir yolluyorum ekstra short için..
68500 üstünü sistemin aksine sattık aşırı alıma giriyor diye ondada trende tosladık![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri