Kafanızı karıştırmak istedim
Vob 75xxx .......70xxx kanalı içindeyiz..... grafiğin üstüne ne demek istediğimi açıkca yazdım gayri fazla söze gerek yok...
![]()
Kafanızı karıştırmak istedim
Vob 75xxx .......70xxx kanalı içindeyiz..... grafiğin üstüne ne demek istediğimi açıkca yazdım gayri fazla söze gerek yok...
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ayem veri sori hatta veri vöri tu pirezent yu dı niyuv şort törm bulliş pasibiliti..selçuklu bosaj..üwww
BANGA mühim
çıtırdan vob günlük ;
mevcut koşullarda üstüne attığı bandın içine girmeye çalıştığı 73.1xx yerelerinin altına gelmeye çalışmadığı sürece,yukarı yönde tutmaya dewam edecektir..
bugun için 74.650 nin üstündeki hedefi 75800 dür...
lakin aşağı yönelirse,73.000-73.1xx seviyeleri altında 71.800 söz konusu olabilir..
ben şahsen yukarı yönlü trendin devam edip hedef yeresi olan 76.800 gösterdikten sonna 72.750-73.000 civarlarına bir gevşeme yapmasını bekliyorum önümüzdeki günlerde...
tabi para girişini ve dow u iyi kontrol etmek lazım gelir bu gibi durumlarda...
--Eksiklik Kendi Özümde--
grafüğü duvar kağıdı yaptum![]()
selçuklu cephenin ön saflarında çarpışıyor inceden...
BANGA mühim
Hakkaten yaww..Strategist nerelerde..iyi adamdı istratejist başına bişiymi geldi acep..üwwkü üwwwww...ingaaa.
limit suikast mı etti stro ya acaba
BANGA mühim
şşşşş ATHLON..iki kelam et lem..ne ediyon, pazulara hormon mu çakıyon..bay mistır masılehuehuehue
BANGA mühim
haaaaaaaa...düştü jeton..valla onlara esir düştüyse sesi çıkıyordur da, yazı yazmaya hali olmayabilir...
bi dakka bi dakka....sen, "forumun bağğyan üyeleri de var, böyle sıvı exchange i ile ilgili konularda dolaylı da olsa mesajlar yazmayalım" diyen güzide arkadaşımız sen değil miydin?..
ne iş şimdi böyle esir, sesi çıkmıyo felan
bu foruma takılan herkes bir gün yoldan çıkıyor..aha da AMAN RA şahidim![]()
BANGA mühim
çok agresif alım ve yeni zirve bekliyorum.. belki uzun olduğumdandır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri