Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sevgili selçuklu, asıl soru dow'un ne zaman düşeceği olmamalı.
asıl soru şu: dowun düşüşünü neden bu kadar istiyorsunuz?
yapmayın abey.
ata bindiğinizde, atı çekiştirmek yerine bırakın at istediği yere gitsin.
ben bu yükselişte herkesin şorta çok hevesli olduğunu gördüm.
nedir abi buna sebep? neden düşmek zorunda? ekonomik koşullardan mı?
borsanın ekonominin gidişatı ile ilgili bişey olmadığını anlamak için 4-5 kere trade etmek yeter de artar bile.
abi, vob topiğinde yazmak istemedim ama dönüş görünmeden şort kovalıyorsunuz.
beni az çok tanırsın. zirve-dip avlama meraklısıyım. abi siz beni solladınız geçtiniz bu nokta yakalama merakında.
seans içinde sana özel mesajda ne dedim? pis alacaklar dikkat et.
hoop 325 points.
abi, dışardan baktığında bence herşey o kadar net görünüyor ki.
alış da, çakış da çok net aslında.
trade'e az ara verseniz ne demek istediğimi anlarsınız.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dowun iştahı yerinde adaşım...yaw bi de utanmadan ağır ağır yiyor...şişirmiyo mideyi,kusmamak için....evet ew e göre dönüşün buralardan gelmesi lazım...fakat yukarı son bir kusuşta gerçekten çok can yakar...ki saraylı hocanın da topiinde belirttiği gibi bu aşağı dönüş ,sadece düzeltme olarak adlandırılacaktır...70xxxlere kadar...
lakin o zamana kadar tepe yakalama çabaları bence çok tehlikeli...oysa herşey o kadar net ki ov için...
iki sprintersınız çizgide bekleyen...yanınızdaki sizden daha hızlı koşuyor...ama çık verilmeden önce yerinizden çıkarsanız sadece 2 hakkınız daha kalır..bunları kalan çıkışları da aynı şekilde harcarsanız yarıştan çıkarsınız...unutulmamalıdır ki amaç yanınızdaki sprinter ı geçmek diil,sadece ve sadece yarışı bitirebilmektir....
--Eksiklik Kendi Özümde--
düşüşten önce 1,34152 yeresinden eur usd shortladıydım demeyi unutmusum gayri..
bakalım gene mi istop olcayz..
hedefime gelince 1,330xx yerelerinden profeterol yaparsak eyi olur
Kırmızı nokta yeresine giderse ben pozisyonda durmam kaparım flat kalırım gayri... üvv
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
günaydın...
oil'de 86.25 den short pozisyon alındı... stop seviyem dünün zirvesi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri