73650 altı kalışlarda 73350 ve 72450 görebiliriz...bence...
73650 altı kalışlarda 73350 ve 72450 görebiliriz...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yetmez bence .. büyük küskübar böyle olmaz .. daha büyük olmalı bence .. üvvv
2013,00
SIMSEK:"VARLIK BARISI'NDA 7,1 MILYAR TL BEYAN EDEN MUKELLEF, BEYANDAKI VARLIKLARININ %90'ININ TURKIYE'YE GETIRDI"
-MATRIKS-
vay vay vay kara mı akmı ? neyse ama eskiler de demiş vergilendirilmiş kazanc kutsaldır diye.
kaçakçılık parası da olsa kutsal olur mu acaba?
geçen hafta ortası telefonuma bi sms geldi.vergilendirilmemiş kazanç kutsal değil mutlaka verginizi ödeyin diye..gönderen de de pala yazıcak sandım ama gelirler idaresi yazıyodu..![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
pala şöyle bi karıştırıyor piyasayı... nerden binerseniz alırım aklınızı imajı veriyo..
bana göre süt palaya göre çikolata...
tüm ayaklar karınca gibin çalışıyo pala.. bakem bu kadar longcuya mı para vercen yoksa sırf inadından beni bilmem kaçıncı gün de de isyanlara sürükleyecen![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
73500 altı şelale olur kanımca......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Anlaşıldı bugün bir süreliğine dönüş günü. Fekkat son bir dalgasını geçmesi gerek pela amcamızın. Yeni yüksekle. Geçmezse de 73100 stop.
bu cümle çok dillenmeye başladı çift dip olursa piyasaları bunların agzından takip etcem gari.. dipten çıkıştada herkes agız birliği etmiş gibi ikili dip bekliyordu.. bunlar ne kefereki.. ahh ahh...
FED/LACKER, "EKONOMİDE ÇİFT DİP BEKLEMİYORUM"
FED/LACKER, "EKONOMİDE ÇİFT DİP BEKLEMİYORUM"
Richmond FED başkanı Jeffrey Lacker, ABD'de canlanmanın sürdürülebilir
olduğunu ve ekonomide ikinci bir dip görülmesinin beklenmediğini bildirdi.
Lacker, "Cuma günkü istihdam raporu istihdam piyasasında dibin görülmekte
olduğunun kanıtı" diye konuştu.
Yönetici, FED'in iskonto faiz oranını artıracağı iddiaları konusunda
ise "Sistemdeki büyük miktarda rezerv var. Genel olarak FED gösterge
faizi ile iskonto oranı arasındaki spread'in 100 baz puandan çok 50 baz
puan olması gerekiyor, ancak rezervler normal düzeye dönene kadar normal
spread düzeyinin ne olacağını bilmiyoruz" dedi.
Foreks Haber Merkezi
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bu son hareketler ne acaba the pala ruvalıoyşın mı yok sa the pala devaluoyşın mı?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri