eur/usd de long yapmak için 1.34 altını bekliyoruz ama bırakmıyorlar bir türlü..
eur/usd de long yapmak için 1.34 altını bekliyoruz ama bırakmıyorlar bir türlü..
oil de 86.30 short yaptım![]()
yanlız bu oil orta vadede 100 ün üzerine atacak gibi duruyor..
eur usd bende burdan kısa stoplu uzun giriyorum
60 altında stop olurum![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gunluk average doldu o yuzden girdim bende ortalaması 97 mis bugun icin suan - 96 pipste aslında en guzeli donusu beklemek ama su dip tepe sevdası yokmu batırıcak birgun![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
€/JPY 125,591 long.
hedefi çok manyak bi rakam!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
eur/usd de 1.3368 den long yaptım.. ama tepkilerde 1.34 yukarı geçilemezse çıkarım..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
62 den duble yaptım eur usd de 45 e stop yazdım ya nasip der cıkarım ben bir hava almaya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri