Bana en ters gelen trade şekli burdan cort şurdan long gibi dayanaksız tradelerdir adamı götürür.
Bana en ters gelen trade şekli burdan cort şurdan long gibi dayanaksız tradelerdir adamı götürür.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
sabah açılışta oluşan 200 puanlık gap'ını da doldurdu py helal olsun yolun açık olsun
74000 bana göre bugünün en sağlam direnci ne dersin ustad KIRARSA KOPAR
ustad TAHVIL giderken borsanın gitmesi bana biraz ters geliyor.Yakında büyük bir düşüş gelirse şaşmam..Sadece tahmin ne kadar tutar bilemem..
Sizin zaafınız stopta bu piyasada stopsuz işlem olmaz.Oradaki sorunu giderin poz girdiğiniz zaman azami 1000 puanda stoplanır 4000-5000 puan beklenmez.
sistem kullanıyormusunuz bilmiyorum.
bu yazın bize yönelik mi bilmiyorum ama biliyorsunuz benim imzam stopsuz oynama idi ve siz daha önce imzana uysaydınız demiştiniz bende utancımdan kaldırdım imzamı şimdi de %50 oynadım ardımdaki parayı py nin parası kadar zannettim yedim tokadı abi insanoğluyuz işte hep bahane hep bahane valla kendimden nefret ediyorum
Özellikle size yönelikti Elstock ve ordi kızmazsan bir abi olarak uyarmıştım dediğin gibi bundan çok önce..
Ordi,insanoglunun her anında hatalarda olucak dogrularda,biz hatayı sectik cok pahalı bir tecrübe satın aldık,fakat bundan sonra aynı hataya düsmememiz lazım,o zaman aptallık olur..cunku yasadık,gecirdik...keske voba ilk girdigimde bu pozisyona dusseydim...ama pis yerde yakalndık,spot gibi degil burası cunku margin call bizi bitiren..simdi vade sonu 80.000 olma ihtimalide var,vade ortasında 63000 leri gorme ihtimalide,oyunu buna göre oynayıp hic olmadı uygun yerde zararı azaltmak gerek..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri