73.300 üstüne atamazsa bir daha satış gelebilir......
73.300 benim için önemli...altında kalırsa geberir...........
73.300 üstüne atamazsa bir daha satış gelebilir......
73.300 benim için önemli...altında kalırsa geberir...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
YYFŞD Pala dün almadım çok zoruma gitti karı bugün çarpı iki verecen bana,
Mart 2009 dan bu yana,kendi adıma hatanın kitabını yazdım...
Yapmamam gerekenleri,yapmazsam "ömrümü uzatırım" sanıyorum...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Harflerle sayımı teyidledi. 5 yeni başladı.
5 ve son yukarının ilk yukarı (i) dalgasıydı dünkü.
(iii) ve (v) yukarı.
(ii) ve (iv) aşağı olacaktır.
Ya 1192-1210 arasında
Ya da 1220-1230 arasında sonuçlanacaktır.
7 Nisan'a beklenildiği gibi yukarı yönde geldik.
Bir sonraki tarih 28 Mayıs.
Dönüş 7 Nisan'dan iki hafta içinde gelebilir, o yüzden dönüş tam teyidlenmeden satılmamalıdır.
Opsyon cuması ve haftası 16'sı.
7 nisanda veya çok kısa 1,2 gün içinde dönüş gelmezse hareket yukarı devam edebilir.
Opsyon öncesi hafta yani bu haftanın kapanışı olumlu olursa, opsyon haftası da olumlu olacaktır.
7 Nisana bakalım bir. Yeni bir yüksek bekliyorum 7 Nisan kapanışında.
Ana dirençlerden gidersek 11000 in hafif üstüne çıkmalı.
Sp ise 1200'e değmeli en azından.
Bütün bunlardan ne çıkar? Short için acele etmeyeceğim. Teyidli dönsün ki short düşüneyim.
Vob yorumu değildir. Adı üstünede SP.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
73100, 3 farklı seanslik destegin bulustugu nokta...onemli destek..kirilirsa mamafingo olabülü..sistem de hala alda **
![]()
BANGA mühim
73,575 ile 72,900 arasında duruyoruz. Altta 72,775'le birlikte satışlar hızlanır. (72,900-72,775 arası feyk bölgesi). Üstte ise 73,575'i geçmeli ve 73,600 destek olmalı. Bugünlük 72,900 a yaklaştıkça al yönü , 73,575 e yaklaştıkça sat yönü daha şanslı gözüküyor.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
Adam bir yolculuktan dönerken,kestirmeden gideyim evime erken ulaşayım diye düşünmüş,nehri geçmeye kalkmış ve boğularak ölmüş..
Çocuğu babasının nasıl öldüğünü annesinden öğrendiğinde;peki köprüye gitseydi hala eve gelmiş olmazmıydı diye sormuş.....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
125 ort shortcover ve long .. yakın istop yakın tp ..
2013,00
Yukarıdakinin bir üst şekli, önceden yazıldığı gibi aynı.
1044-1112 (1)
1112-1085 (2)
1085-1170 (3)
1170 -1152 (4)
1152-???? (5)
Şimdilik en yüksek olasılıklı sayımım. 5 i arıyoruz.
5 bitince ya B yükseliş C yükseliş yada B yükseliş A yükseliş bitmiş olacak.
Yani arkasından ya C düşüş gelecek ya da B yükseliş B düşüş gelecek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
[quote=selçuklu;224538]125 ort shortcover ve long .. yakın istop yakın tp .patron naptınyo yo şo şo
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri