64XX ile A düşüş bitmişti.
Şimdi bu B ralli içindeyiz bu kesin.
BA veya BC.
Sonrasında BB veya C için düşeceğiz.
Tepeyi bulmaya çalışıyoruz, bulmaya çalişan ben değil piyasa.
B Yükseliş.
3 senaryo var.
Yatay, Zigzag ve Üçgen.
Üçgen en iyisi ama önce 12000-12500 görmesi gerekir. Şimdilik bunu düşünmüyoruz. 11000-11100 üzerinde kalıcı olmadan düşünmüyoruz ama ihtimaldir.
Geri kalan ikisi çok mantıklı geliyor. Hele yatay çok mantıklı.
Yataysa 109XX-11000 tepe olur. Sonra 8000-9000. Sonra 12000. Sonra 5000-6000 ve dip görülüp yeni zirve gelir. 2007 den 6-7 yıl ayı piyasa.
Double zigzagsa 109XX-11000 tepe olur. Sonra aşağısı tutmaz 8000-9000. 4000-5000 tutabilir. Tutmazsa 1000-1300 e iner. Yine 2007 den 6-7 yıl ayı piyasa.
Koyamadıkki etiketi B yükselişe, bunu arıyoruz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yaw şaka maka taa nezamandan bevri canlı olarakh sibop yayını yapmışım foruma (belki 3-5 gun daha ileri veya geri olabilür )
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
short zamanı geldi galiba..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
EFG satışa devam ediyor...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri