fena halde kısalamak istiyorum...du bakalım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Shortçu olmak ağır geliyor bana,ya sabır çekerek devam güçlü duruyor namıssız pala şüle bir salsada taze shotçu toplasa
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
73000 kısa...
--Eksiklik Kendi Özümde--
gunaydınnn...
short mağduru olarak artık dayanacak gucum kalmadı..
flat mı olmak lazım dıyorum...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Tarım dışı istihdam günlerinde Dow güniçi 100 puan artı veya eksi yapar. Ama lanet kapalı.
Sonrasındaki 2-3 günde başladığı yere döner. Bir de haftasonu.
Riske almaya değermi?
Ya da veriye göre harekete edecen.
Gerisi kumar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tarım dışı saat kaçta açıklanıyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri