ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
herkes 75 bin, 11 bin naraları atarken, şöyle 3-4 bin puanlık tek seanslık satış, 2 işe yarar...
1-nasıl olsa yükseleceğiz diyen pelanın paçasına dolaşmış 1 tane longcu kalmaz.
2-dünyanın şortçusu 60 bin naraları atmaya başlar...
benimkisi sadece fikir pela...gerisi sana kalmış. axe...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
17 şubatta kısa vadeli tepe, 25 şubatta kısa vadeli dip tespit edildi.
Bir sonraki tarih 7 Nisandı. Bu süreçte 1 ayın üstünde hergün zirve kapanışları görüldü.
Bütün bu bir ay üstünde shortların hepsi palavraydı.
7 Nisana yarın Amerika tatil olduğuna göre sedece 3 trade günü var.
7 nisanda nerede olduğu nereden döndüğü umrumda değil. (aşağıdanmı yukarıdanmı).
Önemli olan bu süreçte long tutmaktı. Kaybetmemenin sırrı buydu.
Vob 13000 puan üstü kazandırdı. Sp 1044-1181. 137 puan. Allah bereket versin.
Şimdi bugün elmas öldü, üçgen yukarı kırıldı, zıpladı gün içi zirveyi yeniledi, geri döndü yukarı kırdığı yeri denedi ve yine zıplayıp rekor kapanışı yaptı.
Tatil öncesi bunu yapması normaldi.
ANCAK YORULUYOR VE 3 TRADE GÜNÜ VAR ARTIK.
YORULMA NDX'DE, YORULMA NASDQ'DA, YORULMA DJT'DE.
Zirvenin ne zaman geleceği belli, o tarihte bakıp shorta döneceğim. (-, +).
Pazartesi, salı , çarşamba ve yarın veriye bir bakalım. 3 kısa gün daha var short düşünmem için.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yarın amerika tatil mi ??...
ahanda dunku sat sınyalının uzerıne bugun gelen al sınyalı ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Avukatlardan Başbuğ ve Özbek hakkında suç duyurusu
Van'da bir grup avukat, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkan Vekili Kadir Özbek hakkında, 'Yargı görevi yapanı etkileme ve adil yargılamayı etkileme' iddiasıyla Van Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundular. Adana Barosu'na kayıtlı 100 avukat da HSYK Başkan Vekili Kadir Özbek aleyhine suç duyurusunda bulundu.
01 Nisan 2010 Perşembe, 18:55:06
http://www.haberturk.com/gundem/habe...a-suc-duyurusu
Benden duymayın ama Türk Silahlı Kuvvetlerinin elinde bol miktarda silahDA varmış...
Niçin bu kadar silahları bünyelerinde bulunduruyorlar,acep niyetleri ne olaki...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Azulu ayu arkadaşların canı sıkılmasın çok güzel bir ayı oyunudüşüş gelene kadar aşağıdaki linkde açılan sayfada strat game tıklayın keyfinize bakın
http://www.addictinggames.com/beardrop.html
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
adaş, dün bahsettiğim CHF/JPY hareketinde portföyü 40 saniyede 1'e 2,2 yaptım. allasen ne işim var peladan dileneceğim ve onun haftalarca 100 puanda süründürdükten sonra vereceği 300-500 puan peşinde.
foreksteki 1'e 100 kaldıracın sadece parasal olmadığını, işlevsel olduğunu da şöyle açıklayayım:
pela'ya harcayacağım mesainin 10'da biri ile peladan alacağımın 10 katı fazlasını kazanma şansım var. (yani 1'e 100)
pela benim kazoz kapaklarıma bile kurban olsun. ehueheuh![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri