Projeksyon aynen yürüdü.
Ya 11000-11100 den dönecek ya 11400 den.
Kilit 10730 du geçince beklenilendi.
Jelibon.
Projeksyon aynen yürüdü.
Ya 11000-11100 den dönecek ya 11400 den.
Kilit 10730 du geçince beklenilendi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
hareketin hasını görmek isteyen, CHF/JPY'yi 15 dakikalık grafikle açıp baksın.
özellikle Cerfo.
forekste yeni olan arkadaşların kesinlikle görmesi gereken bir grafiktir!
bu hareket yanında bizim piyasadaki pela'nın hareketleri, KY'ye pamuk şeker dağıtmak gibi kalır...
15 dakikalık grafik dedim çünkü dakikalık grafikte hareketin güzelliği ekranınıza sığmaz. hareket 15 dakikalık değil yaklaşık 40 saniyelik bir harekettir.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ne oldu açtılarmı vobu?
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
dow 10.930 sanal full short !
napcak bakiim....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri