Hımm biraz hareket gelmiş...
Hımm biraz hareket gelmiş...
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
önce yukarı.......cuma datadan sonra realize.......
sonra aşağı......
bahane faizlerin artma ihtimali olabilir......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
behowww behowwww gene toplantı gene geldık pela fırsattan istifade 72 k üstüne atmış ueheuh yuksel sende şafaklar gibi ey şanlı borsa.. 73000 ol bi parti daha kursun sıkayım hacım çok uzun soluklu trader oldum la uehueheuh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Yukarıda hedef neresi acaba
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Fekat dow 11000 üzerinde tam satışlık yere ulaşmış olurki, oradan satan en azından fezaya gitmeyeceğini bildiği için iyi kazanır![]()
Eh bizimkide pek farklı değil.
O vakit bu yukarı harekettede tepeden hisseleri boşaltmak, üzerinede vobdan short girme fırsatı yakalnmış olacak![]()
Evet evet, bugün kapanışa kadar 73000 üzerine gitsin
Şimdi uzunum
Tarım dışı verisi gelmeden 74000 görür bu yarına, o zaman kısaya başlarız daaa![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Obaraaa,
Ralli ralli ralliiii![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Endeks 100 bu sıralar 60000 i göstermeleri lazım, kafamda şimdi şekillendi son durum![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
72,300 de tutunup tutunamayacağı önemli. Tutunur ise hedefe yolculuk devam eder.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri