haa sen saatlikte OBO nun başını çıkıyoruz demek istedin sanırım)
haa sen saatlikte OBO nun başını çıkıyoruz demek istedin sanırım)
eur/usd de 40 pip kara geçtik.. sistemle açtık pozu ve sistemle kapatmamız lazımonun için bekliyorum daha..
usd/jpy de histemsel olaral 93.84 den satış yaptım bakalım.. ne zaman histemle poz alsam stop oluyorum hep.. bakalım bu sefer ne olacak..![]()
hatırlattığın iyi oldu çekirge..dün bakmıştım 93.80 e gider mi acaba diye, sonra çıkmıştı aklımdan.. bu pariteden 100 verdim sana..
![]()
eur/usd de stop olmuşuz.. 40 pip kardan zararına stop..
usd/jpy de stop olmamışız, onlar duruyor..
bugünü zararla kapatacağız galiba..
eur usd short time
tabiki benim üçün ... 1,35713 shotingale ettim
1,357 altında kalırsa 1,352xx yerelerinden take profiterim
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
uff be cerphi uuff beee...şimdi gördüm..
Trend long durumuna bile girmedi daha.. 1.3690 a kadar potansiyeli var bunun..
4 saatlikler 23:00 barında muhtemelen al verir.. zannetmiyorum ama gevşerse kapat bence.. Bu ara bunların hepsi buy da..
gevşesin gevşesin 1.3540 lara gelir.. ama bence onuda yapmaz 30 dakkalıklarda flama olmuş..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
yok sanmıyorumda ...günlükler ala geldi bugün.. abartacaktır.. 1.38 ler görülebilir.. abartırsa 40 lar bile mümkün..ben kenara çekildim bir kaç gündür..
haa 1.3850 ler görülürse haftalıklar ala gelir.. izlemek lazım..
bu aralar piyasalara bi gaz bi gaz.. öndeki perler her şeyde alda..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri