gel de ecnebinin dünyanın her yerinden bağlanılan sisteminin saniye bile kesintiye uğramamasına gıpta etme arkadaş...
gel de ecnebinin dünyanın her yerinden bağlanılan sisteminin saniye bile kesintiye uğramamasına gıpta etme arkadaş...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yaww başka bişe gösterin,bıktık artık meymuna bakmaktan...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
japon yeni al. yemişim goldman'ı.
son 25 gündür japonya kendi parasının ırzına geçti.
bu kadar senkronize bir hareket sadece japonya merkez bankasının piyasaya gırla capon yeni sürmüş olması ile açıklanabilir.
paydasında capon yeni olan bütün pariteler yılın rallisini yaptılar son 15 gündür...
capon yeni almanın tam zamanıdır.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
noldu gı saati kurduydum zistem guncellemesinde gelmek uzere.... bı geldım herşey donmuş
foruma bakmasam alarmı gurarkene zemanı durdurduumu zannetceydim...
ülem beyle işmi olur
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Toplantı sonrası.
VOB ????
Herneyse, SS hala SHORT.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
pala tilefon etti....bugün dükanı açmayacam.....tatil yapacam dedi...
babamın dükanı ister açarım..ister kaparım....hadi gidin işinize dedi....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
yarın dow kapalımı fdow açılacakmıymış .. ??
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri