Yanlış alıntı olmuş sn bear sn halojen yazmamıştı ben yazmıştım.
Yanlış alıntı olmuş sn bear sn halojen yazmamıştı ben yazmıştım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
evet haklısınız...
Yarın Tarım dışı istihdam verisi kötü gelecek market watch da bu konu ile ilgili makaleler vardı geçenlerde.... Birde satış için iç siyasi dinamiklerde kullanılabilir....Vob ta AKBANK short a başlayınca piyasa %1-2 yukarı gitsede sağlam bi düzeltme oluyor....nacizhane bi tesbitim ....
teşekkürler...
Mesela dün gece buralardan korktuğumu yazmamın sebebi 64000-66000 gibi seviyelerdede yaptı aynı hareketi.
64000 short açım yeriydi günlük altına bırakıp 64025 kapattı ertesi gün 67000 küsürlar.
66000 da yaptı sonra 70000
en son dün yaptı.Dünde 1 kademeden çevirdi.
Dediğiniz doğru fakat herkes matriksveya bi servis sağlayıcının verdiği aynı datalar ve grafikler üzerinden işlem yapıyor...bence vob taki hadise ters piskolojiye oynama üzerine kurulu bu anlamda şimdi herkes sanki ekonomik veriler destekliyor gibi borsa daha yukarı gidecek diye yayın, yorum yapıyor.bende gerek grafiklerdeki yorulma, gerek ters piskoloji, gerekse takas değişim rakamlarında son 2 günde gerçekleşen karlı pozisyon kapama işlemleri, gerek yurtdışı piyasalarda da tarımdışı istihdam rakamlarına bağlı olarak gerçekleşecek bozulma beklentim, gerek yurt içindeki siyasi gelişmeler ve olası akp yi kapatma davası vb olası gelişmeler gerek garanti bankasının satışında halka da açıklanacak ve piyasayı olumsuz yönde etkileyebilecek bilgiler ve vs gibi sebeblerden dolayı short yapmanın tam yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum.Yukarıya gidiş için ise somut bi takım nedenler ise bu sayılanlara kıyasla daha az ve mantıksız.Birde herkes haftalıklarda shortlarken bu longa pozisyon açan grup longa pozisyon açıyor...
Zaten aynı şeyleri konuşuyoruz hepimizde diller farklı.
Askerde doldur boşalt bağ yap vardır anımsarsınız onu uyguluyor.
Yere düşen mermiyide dişinle aldırırlar,ben dişimle almak istemiyorum tabii düşürmekte..
bu topikte kaptan çok donanımlı bir insan hem teknik hem deneyimsel ben heyecanla kendisini okuorum. bu realite deneyimimle bunu yazıorum öldür yiğidi hakkını ver.. ayrıca halojen ve treder38 de dikkatimi çeken insanlar hepsine tşk. ediorum.. sağlıkla kalsınlar..
vob ta işlemler durdu aynı eskiden olduğu gibi... temettüler hesaplandığında fiyatlama +800 yukarıda .... belki de spk bakıyordur efg den buna rağmen pozisyon açan yatırımcılara....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri