Saldırmışlar walla..
Yazım gitmiş bu arada galiba.. Dow zor düşer bu gece.. DXY düştükçe (dolayısıyla Öyrodolar yükseliyor) Petrol yükseliyo.. Bu da dow pisliğini yukarda tutuyor..
Bu gecede uzakdoğu seansında sabaha karşı araplar gelince dün sattıklarını kapatmaya kalkarlarsa yarın dow artı bile olabilir..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
çok sebebi var bu işn, bir tanesi indikatörler, ms den almışsındır yarım yamalak oturur, oldu sanırsın, seans esnasında kasar, iki de bir donar, bazıları mtx sindir, bunlardandayapanlar var, yeniden girer çıkarsın, günü gününede uymaz, iki gün önce iyiydi bu ama bugün yeter lan dedittirdi,
bunlarda olmadan olmaz, para yapamassın, onun için değişkenleriğ azltacaksın, 2048 ram, t 7300 ana kart, ekran da fena deel, bu mtx de hard disk faliyeti fazla dikkatim çeken, bu öttümü yapıyor, bir iki kez de kıçına üfledim fanın olduğu yere, düzeldiğini görünce, tamam dedim, bundan alalım bir tane, ben almıyorum zaten ağa alıyor,.....önce burdan başlasın kavat, daha arabayı yenilecez, villa neyin alıcaz, bodrum tip tekne , bide dalış takımı, teknede internet mutlaka olacak, başına adm koyacam, çünkü ben o ara zıpkında olcam, cadım benim,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu dow pustunun düştügü nerde görülmüş zaten...abd yıkılsa az düşermi acep.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Bunlar geçen sene G7 G20 v.s toplantılarda ekonomiyi borsalar dışında başka türlü kurtaramayacaklarına karar verip her ülkeye görev verdiler herelde.. Önce diplere kadar bastırdılar.. Mal topladılar toplattılar..
Naparsanız yapın borsaları düzeltmesiz yukarı zirveye doğru sürün diye..Haa bizimkiler bokunu çıkardı çomaklıyolar o ayrı..
Dow un da aslında çıkacak mecali yok ama yengeç gibi yan yan yükseliyo..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
zaten geberdi, ancak sfırı kesmeli alttakinde, bu önemli, sıfır kesilmesse debelenir dururuz bu dov yüzünden,
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
neyse ben kaçar, akşama bir soğutucu eşliğinde analiz yapıyım size, hale kızgınsınız yaw, kazanıyor kızıyorsunuz kaybediyor kızıyorsunuz ne iştir,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri