71.050 kısa...deneme..
71.050 kısa...deneme..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
yok ben zarar ediyorsun demedim..biliyorum yaptıklarını..takipte ediyorum..hatta bazan peşinede takılıyorum..
aynı taktiği yükselişte uygulasan daha çok kazanırsın..o 20,600 puan 40,600 puan olur..
ben onu demek istemiştim..yoksa tradini takdir ediyorum..ama çok riskli yoldan gidiorsun.
BEN VERDİM.....NE OLACAK......
VERDİM..ALDIM......GENE VERİRİM...GENE ALIRIM....
hep kazanmak yok...masal o......
çırak kovacam bak seni..kafamın tasını attırma.......
unutma filika gecelerini....mehtap....ay.....buz gibi soğuk...
ha ha aaaa....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Elmas bozuldu.. Spot bayrakta henüz bişi değişmedi..
Vadelideki ters flamaya dönüşür gibi.. Henüz herşey ortada.. Şerrefsiz pala pozisyonu ayarlayamadı.. Yöne karar veremiyo bence..
X100 de 56.320 aşağıda...57.480 yukarda..
Vadelinin uçları açık ama. yukarda 72.625 geçilmesi çok tehlikeli olur.. Ters flamayla feyk atmayı dener mi bilmiyorum.. Deveden büyük fil gelebilir.. Aşağıda 70.650 kırılırsa çok şık olur..
![]()
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
delikanlılar keyifler nasıl, bu şerrefsiz ler yeni başladı sabırlı olun biraz daha ağacı sllıyacaklar, 72xxx soğuk ter yerelerindeki cötcülere fırsat sunuyu şerrefsizler,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Geceye flat girdim.. KARA PERŞEMBEye kadar sülük gibi yapışcam gün içi Pala ya.![]()
ne oldu bu siteye düşüşte hep aynı şey..kilitlendi ...pala hecledimi....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
71100 unutmadınız deyilmi unutmayın, 70450 yide unutmayın, kalsın köşelerde,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
geceye 800 cortlarımla girdim....flat kalmak felsefemdi emme kar marjım var ona güvendim....hayırlısı olsun....bugünki karım ilen corttaki gecen hafta yedigim kazık cıktı.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri