OOOHHHHHHHHHH.....
yarasın......................
OOOHHHHHHHHHH.....
yarasın......................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
bugüne kadar....bu cevata...bi guruş kaptırdıgımı ne gören oldu...ne duyan oldu...
bunu hep yoldum...benden asla zararına mal alamadı...NİSAN 2009 hariç...o trend dönüşüydü...
bunu hep sydum....DİRENCİME....BİLGİMLE....
70 625 DE....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
1000 puvan kar verdi alayımmı....yok 1100..yok 1200...alammı
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
mentalray 5dk da sibopun yanına gettı savolsun
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
850 flat...
Veri gelsin bakalım..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
70.950 altında kapanış isterim......
amma pala kapanışta nasıl bir tuzak kuracak sistemcilere bakalım......
en yukardaki iki tepeden bi çizgi çizin..aynısının paralelini altına koyun..
nasılda cuk oturdu..
kanal bu..
burdan bi TOBO..ver elini yukarı..nasıl güzel olmazmı..![]()
LEVENTİM....
bu tpikte yazılı...şimdiki zararım gibi karlarımda tek tek yazılı...
ocaktan itibaren...bu 3 ayda...
14 400 puan bir...artı 2500 puan bir...artı 4100 puan...eder 20 600 puan...çogu slow tradingle...
beni bu kez...65 500 de shortta yakaladı....6000 puan zarara soktu...VERMEDİM....ASLA VERMEM....gene karla çıkacagım...nisan 15 gibi...
bu bir strateji...asla degişmez....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bak o işi istediğim an yaparım, her harekette 400-500 puvan çarpı kontrat, önüm açık, bu bölümü tamamladım artık, arge faaliyetleri bitti, tamamlandı,
bu gün süper online la uğraşıyordum, süper onlne geçtim anlayacağınız, şimdi vatana gidip, lap altına soğurucu fan alacam, alım satım geldiğinde donuyor mtx,
bide maoral yapıp, kendi stratejimi uygulayacam artık, benimle uygulayan uygular, uygulamayan kendi bilir, iri yüzdeli dalgalar olcağını söylemiştim, el stok, enlere doğru demiştim hatırlarsan, bu gün 72500 neydi bu endi, aşağıyada olacak yukarıyada, çırpacaklar, yatırımcı diyecekki, durduğum gün cepten yiyorum, bunu dedittirecekler, .....çok şerrefsizler,....
zaten sürekli soygun modu benim teorim biliyorsun ve bunun ana ayağını flat oluşturacak, here defasında çok kontrat çok iş olcak,......
hedefim bu, biraz daha sabredecem şimdilik, yada iki ayrı hesap açacam, bu şimdilik teknikten çıktı, bendeki psikolojide sıra alt yapı ise tamam, .....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri