iki şeyin üstünde dururum, 65xxx için 73 şart koşarım, ama 72075 geçilemesse 68xxx de fena deyil,
iki şeyin üstünde dururum, 65xxx için 73 şart koşarım, ama 72075 geçilemesse 68xxx de fena deyil,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üç tane tepe, iki tanesi makul, üçüncüsü ısrar demek, bu temel analiz bizde böle,....
en fazla 1 -2 saat tutabilir buralarda....satacak.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
aristo mantığı,
ülke batsa bunlar yine çıkacaklar, demekki ülke batmış,....
Hehh yakındır.. Bunu da yutub gibi kapatıverirler..
TURKIYE'DEKI FACEBOOK KULLANICILARI 20 MILYONUN UZERINE CIKTI, TURKIYE FACEBOOK KULLANIMI ANLAMINDA 3. BUYUK ULKE
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
biiyorsunuz...
mapus damına düştün mü....
oradikelerin ilk cümlesi ''hosgeldin''' olmuyor...
''allah kurtarsın,gecmişossun gardasla''' baslıyor adını soruyorlar....
banada öyle yaptılar...emeki bi paşa...adın ne senin dedi....guzu dedim...
sucun ne dedi....
valla komutanım ben aslında adi sucluyum emme beni buraya dıgtılar dedim....
hangi darbe planındansın dedi paşam....
vala komutanım planımız felan yoktu aslında...biz ekonomi kötü dedik...ve ekonomiyi SHORTLADIK....
SUS SUS....alçak sesle konuş...anladım şimdi...sen eknomik darbeden girmişsin dedi...
dedimki komutanım...bizim bi bozo var...vakıfhanlı...bunları sürekli shortluyor....ama onu içeri dıgmıyorlar....o mitcidir dedi....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri