onu dokuzu anlamam.....
elmass var....elmasss....
borsa düşsün......ben basarım arkadaş.....
elmass bu boru deel.....
onu dokuzu anlamam.....
elmass var....elmasss....
borsa düşsün......ben basarım arkadaş.....
elmass bu boru deel.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Dünkü gibim bir seans olmaz inşallah 70975 long ladım,
DJI Haftalık grafik ve SW Projection.
DJI yükselişte ilk hedefin 1) ile gösterine kutu olmasını ve burada 3. dalganın tamamlanmasını.
Sonrasında 2) ile gösterilen seviyelere kadar geri çekilmesini bekliyorum. Eğer 2 ile gösterilen seviyenin hemen öncesindeki dibin altına sarkma olmaz ise 3) ile gösterilen 5. dalga hedefine gitmesini umarım.
Ancaakkk, 2) ile gösterilen seviyenin hemen öncesindeki dibin altına sarkar isek (9835 altı), o zaman 5) hedefine gidiş yerine 1-2. dalga aralığına gevşeme daha olasılıklı senaryo olur. (Yükselişin bir a-b-c düzeltme olma ihtimali artar.)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
günaydın arkadaşlar, hayırlı ve kazançlı bir gün dilerim....
bana göre yukarda sadece 71.900 vardır.....
üstü boştur......orada mutlaka basarım....geçerse 275 puan sigorta öder stoplarım..
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
saat 10 sonrası
yorum yok halen long devam gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bugün akşin olurmu dün çok sıkıldım,farketmez şelalede olsun rallide şu an longum ama istop yazılı,iş ve ak kalktı vadeli yerinde saydı huylandım
Selçuklu, avatarın çok güzelmiş altına girip yıkanasım geldi. Şelaleye hasretim bu aralar gayrı!
ulaaa tam zamanında uzamışımbugün yeni zirve yapar bu meret
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri